2018-03-01 07:29:37
Φωτογραφία για To EKA Θεσσαλονίκης στα Α.Τ. και Τ.Α. Ευόσμου - Κορδελιού
 Tο Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Θεσσαλονίκης με Ομάδα Εργασίας αποτελούμενη από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους στην

Π.Ο.ΑΣ.Υ.  ΒΑΡΑΓΚΟΥΛΗ Αντώνιο ,ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗ Νικόλαο,ΚΟΚΟΝΑ Αριστείδη και από τα μέλη του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης ΧΑΝΤΖΗ θεόδωρο , ΔΕΛΙΤΖΑΚΗ Γεώργιο και ΜΑΥΡΙΔΗ Παυλο πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Τμήμα Ασφαλείας Ευόσμου – Κορδελιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτά από κάθε άποψη και να ενημερωθεί από τους συναδέλφους για τα προβλήματά τους.

Η συνέχεια της ανακοίνωσης:

Το βασικότερο πρόβλημα και των δύο υπηρεσιών εντοπίζεται στην εμφανή έλλειψη προσωπικού ,κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την αστυνόμευση αλλά και την εξυπηρέτηση των 110.000 περίπου κατοίκων του δημου ΕΥΌΣΜΟΥ- ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ καθώς και την διάταξή της υπηρεσίας.

Παρόλο που το προσωπικό δεν επαρκεί για αυτές τις ανάγκες  ,δυστυχώς και οι κτιριακές εγκαταστασεις είναι ακατάλληλες και για τους συναδέλφους αλλά και για τον όγκο πολιτών που δέχονται τα ανωτέρω τμήματα σε καθημερινή βάση.


Ιδιαίτερη μνεία έγινε και για το πρόβλημα που παρατηρείται με το γραφείο ταυτοτήτων, καθώς οι συνάδελφοι αναμένουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορούν να εξυπηρετούν  τους πολίτες που δημιουργούν ουρές εντός τμήματος, κάτι που δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας.

Δυστυχώς το θέμα των απελάσεων έχει γίνει μείζον ζήτημα για το Α.Τ. Εύοσμου καθώς οι συνάδελφοι έχουν φέρει εις πέρας   σχεδόν 90 υποθέσεις τους τελευταίους 2 μήνες  χωρίς να υπάρχει κατάλληλος χώρος προσωρινής  κράτησης αλλά ούτε και  λειτουργικά κρατητήρια ,να τονίσουμε οτι η κάθε υπόθεση απέλασης μπορεί να αφορά από ένα άτομο μέχρι και ολόκληρες οικογένειες πολλές φορες.

Το  Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε όλες ανεξαιρέτως τις Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ, προκειμένου να αναδείξει και να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας.

πηγή: ekathess.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ