2018-03-01 22:04:57
Φωτογραφία για Ρέθυμνο: Δεν τα κατάφερε ο άνδρας που βρέθηκε τραυματισμένος στα ορεινά του Ρεθύμνου
Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε ο 21χρονος άνδρας ο οποίος βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος σε ορεινή τοποθεσία του Φουρφουρά Ρεθύμνου.

Ο άτυχος αλλοδαπός λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο για κατεπείγουσα επέμβαση, υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

«Δυστυχώς ο 21χρονος κατέληξε. Ήρθε στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα ενώ υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές. Η πρώτη ήταν στο ασθενοφόρο, την ώρα που ερχόταν στο νοσοκομείο. Η δεύτερη υπέστη στο δρόμο προς το χειρουργείο με τους γιατρούς να προσπαθούν επί μία ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 21χρονος άνδρας – αλλοδαπός που πιθανότατα κατάγεται από την Γερμανία – έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.

«Είχε εκδορές και εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα και εσωτερικά υπήρξε αιμορραγία. Δεν μπορούμε να ξέρουμε το μέγεθός της καθώς δεν έγινε ποτέ το χειρουργείο. Τώρα, ο ιατροδικαστής θα ξέρει περισσότερα όταν ολοκληρώσει την νεκροψία – νεκροτομή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκιαδάκης.


Κανείς δεν ξέρει πώς τραυματίστηκε

Ένα πέπλο «μυστηρίου» καλύπτει τις συνθήκες του τραυματισμού του 21χρονου άνδρα ο οποίος βρέθηκε σε ορεινή τοποθεσία στα Φουρφουρά Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας βοσκός ο οποίος περπατούσε στο συγκεκριμένο σημείο αντίκρισε τον άτυχο νεαρό να βρίσκεται στο έδαφος γεμάτος με αίματα.

Αμέσως φώναξε βοήθεια και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Φωτεινής.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα των τραυμάτων του κι έκριναν απολύτως επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Για την υπόθεση του νεαρού τραυματία έχουν ενημερωθεί οι αρχές οι οποίες κι ερευνούν το περιστατικό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ