2018-03-26 23:33:19
Φωτογραφία για Τόσο εύκολο να το εκφράζεις τόσο δύσκολο να το υπηρετείς - του Αλέξη Θεοδοσιάδη της ΕΜΑΣ
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι ,ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα είναι κάτι σαν το χρηματιστήριο. Μπορεί να μην ασχολήθηκαν όλοι με αυτό, όμως όλοι γνωρίζουν πως λειτουργεί. Εδώ και δεκαετίες

στην Ελλάδα, ο συνδικαλισμός λειτούργησε προς όφελος των πολίτικων κομμάτων που κατά καιρούς κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο, με απώτερο σκοπό τον έλεγχο των διαφόρων κοινωνικών ομάδων, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λίγων.

Ειδικοτερα στο Σωμα της ΕΛ.ΑΣ. ,οπως ολοι γνωριζετε, ο συνδικαλισμος διαχωριστηκε σε Αξιωματικους και κατωτερο προσωπικο, τηρωντας εξ ολοκληρου τη ρηση "διαιρει και βασιλευε".

Κυριες και κυριοι συναδελφοι, εαν πραγματικα θελουμε τον συνδικαλισμο ως μεσω διαπραγματευσης ,προκειμενου να υλοποιησουμε τους στοχους-αιτηματα μας ,ως κοινωνικη ομαδα, θα πρεπει να αλλαξουμε την αντιληψη μας και τον τροπο προσεγγισης αυτου.

Ελπιζω μετα το τελος της επερχομενης εκλογικης διαδικασιας , κερδισμενοι να βγουμε ολοι μας κι οχι συγκεκριμενα προσωπα που καιρο τωρα εχουν προσδεθει σε καρεκλες ευλογωντας τα γενια τους, προσποιουμενοι οτι βρισκονται κοντα στο συναδελφο.

Άρθρο του : Αλέξη Θεοδοσιάδη , μέλους Ε.Μ.Α.Σ. , υπηρετών Δ.Α.Θ./ ΥΠΟΔ. ΑΝΤΙΜ. ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ