2018-04-01 23:08:32
Φωτογραφία για Κέρκυρα - Λαμία 0-0
Τρίτη σερί ισοπαλία για την Κέρκυρα, που έμεινε στο «άχρωμο» 0-0 με αντίπαλο την Λαμία και μετά την νίκη του Απόλλωνα «έπεσε» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Κέρκυρα και Λαμία έμειναν στο 0-0, παρά το γεγονός πως και οι δύο ομάδες έψαχναν το τρίποντο, που θα τους δώσει προσωρινά "ανάσα". Με τον ένα βαθμό που πήραν η Κέρκυρα είναι στην 15η θέση και την «διακεκαυμένη» ζώνη με 21 βαθμούς ενώ η Λαμία στην 13η με 25 πόντους.

To φιλμ του αγώνα

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά για τις δύο ομάδες, με την Κέρκυρα να είναι αυτή που απείλησε πρώτη, όταν στο 9ο λεπτό ο Ρόλε με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια η Λαμία... αναθάρρησε και άρχισε να γίνεται απειλητική, με τον Πίτι στο 13΄ να αναγκάζει τον Γιαννακόπουλο σε εντυπωσιακή απόκρουση, μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 16’ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρει, όμως είδε την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του πορτιέρε της Κέρκυρας και να καταλήγει άουτ.


Στο 23ο λεπτό ήταν η σειρά των γηπεδούχων, να φανούν απειλητικοί, με τον Ρόλε να εκτελεί απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή και τον Παπαδόπουλο να διώχνει με υπερένταση σε πλάγιο. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Το σφύριγμα του Τάσου Σιδηρόπουλου για το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0), σε ένα πρώτο μέρος που δεν διεκδίκησε... δάφνες ποιότητας Ανώτερη η Κέρκυρα αλλά...

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Κέρκυρα να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 59’ ο Ρόλε βρέθηκε μπροστά από τον Παπαδόπουλο ο οποίος απομάκρυνε και στη συνέχεια ο Τουράμ δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 64ο λεπτό, με το σουτ του Τουράμ, ωστόσο, να περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου. Η Κέρκυρα συνέχισε να πιέζει για το γκολ και στο 71’ «σπατάλησε», ακόμα μια καλή ευκαιρία, με τον Επστάιν να σεντράρει και την κεφαλιά του Ζορμπά να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του πορτιέρε της Λαμίας.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, ωστόσο, ήταν στο 74ο λεπτό, όταν ο Ζορμπάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Επστάιν στην κίνηση έπιασε το σουτ με τον Παπαδόπουλο να διώχνει με δυσκολία τη μπάλα. Στο 89’ η Κέρκυρα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Αρτυματά να κάνει ένα δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Κέρκυρα πίεσε ακόμα περισσότερο την άμυνα της Λαμίας, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και να παραμένουν στα χαμηλά... στρώματα της βαθμολογίας...

Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός (78΄ Μυτίδης), Τουράμ (83΄ Αρτυματάς), Παμλίδης (28΄ Ζορμπάς), Σιόντης, Ρόλε, Μπαλάφας, Επστάιν, Γρομητσάρης

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου (78΄ Μπεν Τζεμιά), Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Πίτι, Μπουλούλης, Μπούντνικ (86΄ Αντρονικ), Τσούκαλος (62΄ Βάντερσον), Ασίγκμπα

Τα πλάνα των προπονητών:

Mε 4-2-3-1 παρέταξε την Κέρκυρα ο Γιάννης Μαντζουράκης, έχοντας τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Aντέτζο, Γρομητσάρη, Λέκιτς και Σιόντη τετράδα στην άμυνα.

Το δίδυμο των αμυντικών χαφ αποτέλεσαν ο Μπαλάφας με τον Κρητικό, ενώ ο Μάρτιν Ρόλε ήταν μπροστά τους σε προωθημένο ρόλο. Παμλίδης και Επστάιν, βρέθηκαν στα φτερά της μεσοεπιθετικής γραμμής της Κέρκυρα, ενώ ο Ροζέριο Τουράμ, αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για τους Φαίακες.

Ο Μπάμπης Τεννές από την πλευρά του παρέταξε την Λαμία με σύστημα 4-4-2, έχοντας τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Κουκόλη, Ασίγκμπα, Αναστασιάδη και Παπαργυρίου τετράδα στην άμυνα.

Μπλάζιτς, Πίτι, Μπουλούλης και Βασιλαντωνόπουλος ήταν η τετράδα των χαφ, με τους Τσούκαλο-Μπούτνικ στην κορυφή της επίθεσης για την Λαμία.

Αυτοί έκριναν το ματς:

Γιαννακόπουλος και Παπαδόπουλος με τις επεμβάσεις τους, διατήρησαν το μηδέν για την ομάδα τους, όντας σταθεροί σε κάθε κίνδυνο που παρουσιάστηκε μπροστά από την εστία τους.

To ταμείο του αγώνα:

«Μοιρασιά» στο ΕΑΑΚ Κέρκυρα, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» περισσότερο για το τρίποντο της νίκης, προκειμένου να ξεφύγουν από την διακεκαυμένη ζώνη, ενώ το τρίποντο της νίκης ήθελε και η Λαμία για να πάρει μεγαλύτερη «ανάσα» στην μάχη της παραμονής.

O έλεγχος του διαιτητή:

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να τους ευνοεί, προκειμένου να μην αφήσουν Κέρκυρα και Λαμία με παράπονα...



 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ