2018-04-02 08:56:06
Φωτογραφία για Δήλωση – φωτιά Ελληνίδας παρουσιάστριας: «Με χτύπησε στα παρασκήνια και μετά έκλαιγε ότι θα χάσει τη δουλειά του»
Σοκαρισμένοι έμειναν οι συνεργάτες της παρουσιάστριας που θέλησε να εξομολογηθεί στον αέρα της εκπομπής της μία δραματική εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της σε προηγούμενη εκπομπή από έναν συνεργάτη της.

Ο λόγος για τη Σάσα Σταμάτη που στην εκπομπή της «Oh La La», η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μίλησε ανοιχτά για την κακομεταχείρηση και τη σωματική βία που υπέστη από συνεργάτη παλαιότερης εκπομπής στην οποία εργαζόταν.

Οι λεπτομέρειες για κάτι που δε βγήκε ποτέ στο φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές παρότι η παρουσιάστρια έδειξε να το αντιμετωπίζει, όπως και τότε, σχετικά ήρεμα και ψύχραιμα.

«Μία φορά πήγε να με χτυπήσει, αλλά τον κράτησε η στυλίστρια, ενώ μια άλλη φορά με χτύπησε. Όταν μετά ο άλλος κλαίει και λέει “θα χάσω τη δουλειά μου”, λέω εντάξει, οκ, δεν πειράζει. Δεν έχει σημασία ποιος ήταν. Είπα κάτι και τελειώνει, δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα
. Σας λέω ότι απλά μου έχει συμβεί και πώς το διαχειρίζεσαι. Όταν μετά ο άλλος άρχισε να κλαίει, μετά στην άλλη περίπτωση βρήκα και τον μπελά μου κιόλας Γιατί ξέρεις, όταν η Σάσα είναι φωνακλού και κάνει καβγάδες, πάντα φταίει η Σάσα. Τη μία φορά πήγαν οι κοπέλες από το μακιγιάζ, γιατί είδαν την αδικία, και με στηρίξανε. Μετά ήρθε και έκλαιγε και μου έλεγε ότι θα χάσει τη δουλειά του. Και λέω, εντάξει, δεν βαριέσαι, έφαγα μια φάπα δυνατή, εντάξει, τι να κάνω; Ναι, την έφαγα κανονικά. Και την άλλη πήγα να τις φάω, αλλά παρενέβησαν μέσα οι συνεργάτες μου και δεν έγινε σκηνικό» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ