2018-04-03 23:00:31
Φωτογραφία για Σεξ στα όρθια – 3 στάσεις για να δοκιμάσετε
Το σεξ στα όρθια είναι μια στάση άμεσα συνδεδεμένη με το πάθος. Αν σκεφτούμε, μάλιστα, τέτοιες σκηνές από ταινίες που έχουμε παρακολουθήσει, έχουμε συνήθως ένα παθιασμένο ζευγάρι όπου η διέγερση είναι τόσο μεγάλη, ώστε δεν προλαβαίνουν καν να προχωρήσουν στα μέσα δωμάτια για την ερωτική πράξη.

Πολλοί έχουν συνδέσει τη στάση αυτή και με το σεξ της μιας βραδιάς, καθώς μπορεί να διαδραματιστεί σε χώρο όπου δεν υπάρχει κρεβάτι. Ωστόσο, πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν το σεξ στα όρθια για να ξεφύγουν από την ενδεχόμενη ερωτική τους ρουτίνα και για να αναζωπυρώσουν την σεξουαλική τους σχέση. Υπάρχουν πολλές πρακτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη στάση αυτή, δείτε τρεις από αυτές:

1. Στα έπιπλα

Χρησιμεύει ιδιαίτερα στα ζευγάρια που έχουν αρκετή διαφορά ύψους. Προτιμήστε ένα γερό έπιπλο, στο οποίο θα πρέπει να στηριχθεί η γυναίκα επάνω με προσοχή για να μπορεί ο άνδρας να διεισδύσει πιο εύκολα. Θα πρέπει, βέβαια, να είναι και ο άνδρας προσεκτικός και να κρατά τη γυναίκα με τα χέρια του για διατήρηση της ισορροπίας.

2. Στον αέρα

Η πρακτική αυτή έχει μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας, καθώς ο άντρας θα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη σωματική δύναμη για να κρατήσει τη γυναίκα. Η αδρεναλίνη και το πάθος ανεβαίνουν κατακόρυφα και, επειδή ο άντρας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει το κορμί της γυναίκας στη στάση αυτή, η ηδονή μπορεί να είναι απόλυτη.

3. Στον τοίχο

Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη (αλλά και πιο βολική) στάση για το σεξ στα όρθια, αφού ο τοίχος μπορεί να βοηθήσει στην στήριξη. Με την πλάτη της γυναίκας στον τοίχο ο άντρας μπορεί να την κρατήσει και με την πλάτη του άντρα στον τοίχο μπορεί η γυναίκα να σκύψει κι έτσι να έχουμε μια εκδοχή του doggy style.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ