2018-04-08 00:00:49
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Αγαπητοί μας αναγνώστες, 

Σας ευχόμαστε από καρδίας, το Φως της Ανάστασης, στους δύσκολους αυτούς καιρούς, να φέρει σε όλους μας, ελπίδα, αδελφοσύνη, αλληλεγγύη, αισιοδοξία και δύναμη!

Χρόνια Πολλά, καλό Πάσχα!

Το μήνυμά μας για την Ανάσταση του Θεανθρώπου

Οι κατανυκτικές λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, τα Θεία Πάθη και το Θείο Δράμα, αναντίρρητα αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης και αληθινής καρτερίας για τους πιστούς Χριστιανούς. Κατέβηκε ο Χριστός στη γη για να σώσει τους ανθρώπους και θυσιάστηκε γι’ αυτούς. Κήρυξε την αγάπη και την αλήθεια, κήρυξε τον αλληλοσεβασμό και τη συγχώρεση, κήρυξε την ανεξικακία, τη σωφροσύνη και την εγκαρτέρηση. Πολλοί καταδιώχθηκαν και στο τέλος μαρτύρησαν στ’ όνομά του!

Άλλοι τον πολέμησαν με φοβερό πάθος. Άλλοι τον πρόδωσαν για να μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στη μνήμη μας και να μεταφέρεται μέσα από τους αιώνες, από γενιά σε γενιά, το μάθημα ιστορίας για την προδοσία και τον προδότη. Η ιστορία του Ιούδα του Ισκαριώτη. Άλλοι τον βασάνισαν, άλλοι τον μαστίγωσαν, άλλοι τον πότισαν με όξος και άλλοι τον ανέβασαν στον Σταυρό χλευάζοντάς τον!


Μέσα στην ακαταστασία του σημερινού κόσμου, μέσα στην αβεβαιότητα του μέλλοντος. Στην αγωνία για τη ζωή των αγαπημένων μας και τη δική μας, η Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού θα μπορούσε να σπάσει την καθημερινότητα και να καταστεί αφορμή για πραγματική Ανάταση. Αρκεί όλοι να κάνουμε, ο καθένας μας ξεχωριστά, τη δική του προσωπική υπέρβαση «The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλή Ανάσταση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλή Ανάσταση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ