2018-05-06 21:00:25
Φωτογραφία για Τρεις πόνοι που ξεχνάς όταν κάνεις σεξ
Του οργασμού ή του γιατρού;

Για τα συμπτώματα που νιώθεις όταν έχεις καιρό να απολαύσεις το σεξ, σου έχουμε πει. Και φυσικά έχεις διαπιστώσει από μόνη σου πόσο ανανεωμένη αισθάνεσαι τις περιόδους που το κρεβάτι σου παίρνει φωτιά.

Ξέρεις όμως ότι το σεξ, και δη ο οργασμός, μπορεί να είναι άκρως θεραπευτικά; Η ντοπαμίνη, οι ενδορφίνες και η σεροτονίνη που κατακλύζουν τον οργανισμό σου όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση οργασμού επηρεάζουν κατά πολύ τη λειτουργία του.

Αυτοί είναι τρεις πόνοι που θα πάψουν να σε βασανίζουν, αρκεί να απολαμβάνεις τους οργασμούς σου:

- Πονοκέφαλος:

"Δεν μπορώ, μωρό μου, έχω πονοκέφαλο". Ξέχνα το. Ο καλός σου ξέρει ότι το σεξ είναι η καλύτερη θεραπεία. Άσε, λοιπόν, κατά μέρος τα χαπάκια, βάλε τα σέξι τα εσώρουχά σου και επιδώσου σε τρυφερές περιπτύξεις. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει σχετικά, ο οργασμός μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο της ημικρανίας ή του πονοκεφάλου.

- Πόνοι περιόδου:

Μπορεί για σένα οι δύσκολες μέρες του μήνα να είναι απαγορευτικές για σεξ, οι επιστήμονες όμως λένε ότι η συστολή των μυών της μήτρας κατά τον οργασμό απελευθερώνει χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που ενεργούν ως φυσικό χαλαρωτικό και καταπολεμούν τον πόνο.

Κάτι που επίσης βοηθάει πολύ ώστε να μην υποφέρεις στην περίοδο είναι ο αυνανισμός σε τακτική βάση.

- Λόξιγκας:

Οκ, αυτό είναι λίγο περίεργο. Να σε έχει πιάσει λόξιγκας και να μην σε ξαναπιάσουν τα γέλια όσο προσπαθείς να τον αποφύγεις στο κρεβάτι. Οι ειδικοί λένε ότι στις γυναίκες ο οργασμός λειτουργεί θεραπευτικά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση! Εμείς ξέραμε άλλα κόλπα για να μας περάσει αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε τη γνώμη των ειδικών, σωστά;

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το...μαγικό πόδι του Βιεϊρίνια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το...μαγικό πόδι του Βιεϊρίνια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ