2012-03-13 00:13:03
Φωτογραφία για Η επιχειρηματική εκμετάλλευση της πρωτοβουλίας των Εθελοντών της Πιερίας στο ίντερνετ
Τα τζιμάνια της πληροφορικής, με το που έγινε της «μόδας» η πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, έχουν ξεσαλώσει.Δημιουργούν τη μια μετά την άλλη ιστοσελίδες, θέλοντας και καλά… να βοηθήσουν τον καταναλωτή!

Μη τσιμπάτε… οι περισσότερες εξ’ αυτών είναι καθαρά επιχειρηματικού χαρακτήρα και εκτός του ότι τελικά θα οδηγηθείτε σε ένα λαβύρινθο ανεύρεσης προϊόντων χωρίς ουσία, θα σας τρελάνουν στα spam (ενοχλητικά) e-mail, γιατί με την εγγραφή σας (η οποία απαιτείται) γίνεστε υποψήφιοι πελάτες, σε ότι αυτοί θέλουν να σας πουλήσουν!

Ο μόνος ασφαλής τρόπος εξεύρεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, είναι οι Ομάδες Εθελοντών, Φιλανθρωπικά Σωματεία, Σωματεία Επαγγελματιών, Συνεταιρισμοί και γενικά, Συλλογικοί Φορείς που δεν έχουν σκοπό τους το κέρδος!

Οι πηγές πληροφόρησης για τις δράσεις τέτοιων ομάδων και οργανισμών, είναι πλέον σε καθημερινή σχεδόν συχνότητα, οπότε… το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αγνοήσετε τους «ξύπνιους» όψιμους σωτήρες του οικογενειακού σας προϋπολογισμού.portalpierias.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ