2018-06-03 00:19:21
Φωτογραφία για H περιουσία του Τραμπ «μικραίνει» – Πώς η προεδρία τον καθιστά φτωχότερο
Μπορεί να είναι πρόεδρος της μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ίδιος γίνεται ολοένα και πιο πλούσιος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι πρόεδρος της μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται και ο ίδιος όλο και πιο πλούσιος.

Σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg, η καθαρή αξία της περιουσίας του έχει μειωθεί από τότε που έγινε πρόεδρος, και συγκεκριμένα, κατά 100 εκατ. δολάρια, αγγίζοντας τα 2,8 δισ. δολάρια.

Για τους περισσότερους, ο αριθμός αυτός είναι μεγάλος, ωστόσο, για τον ίδιο σηματοδοτεί μία συνεχιζόμενη παρακμή.

Το Bloomberg σημειώνει ότι η μείωση αυτή μπορεί να αποδοθεί στην πτώση των εσόδων από τον πύργο του στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, αλλά και από τα γήπεδα του γκολφ καθώς και από την απώλεια κτιρίων στο Τορόντο, το Μανχάταν και τον Παναμά.

Από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου, ο Τραμπ επέλεξε να διαθέσει τη διοίκηση της περιουσίας του στους υιούς του, προκειμένου να μη χρειαστεί να πουλήσει τμήματα της εταιρείας του.

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος υποστηρίζει ότι η περιουσία του αξίζει περισσότερα και συγκεκριμένα ότι ξεπερνά τα δέκα δισ. δολάρια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ