2018-06-04 10:44:30
Φωτογραφία για Έκτατκτη γενική συνέλευση ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ το Σάββατο 09-06-2018 στα γραφεία του ΙΣΑ στις 11:00 πμ
Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην διαπραγμάτευση του Υπουργείου με τον ΠΙΣ για τις νέες συμβάσεις των «Ειδικών» ιατρών, αλλά και τη διαφαινόμενη λήξη των υπαρχόντων συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ για τους «Οικογενειακούς» ιατρούς και όχι μόνο, η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ σας καλεί ΟΛΟΥΣ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών το Σάββατο 9-6-2018 και ώρα 11π.μ.

Θα παρουσιαστεί κάθε νεότερη ΕΓΚΥΡΗ είδηση από την τρέχουσα διαπραγμάτευση και θα αποφασίσουμε την περαιτέρω στάση μας, οι νυν συμβεβλημένοι ιατροί, ένα βήμα πριν την, διαφαινόμενη και επιδιωκόμενη από το υπουργείο, λήξη των συμβάσεων μας. 

Μόνο με συντονισμένες ενέργειες και ομόφωνες αποφάσεις και εφαρμογή αυτών μπορούμε να αντισταθούμε στην οικονομική και εργασιακή εξαθλίωση των ιατρών, που επιδιώκεται ΕΡΗΜΗΝ μας!

Μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας αλλά και να διατηρήσουμε την ΠΦΥ στην Ελλάδα σε αξιοπρεπές επίπεδο, όπως είναι τώρα με δυνατότητα επιλογής ιατρού κάθε ειδικότητας από τον ασφαλισμένο, χωρίς εμπόδια στην πρόσβαση τους.

Σας περιμένουμε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ, για να δώσουμε τις απαντήσεις μας. Αν δεν μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, το μέλλον των συμβάσεων θα βρίσκεται σίγουρα σε λάθος χέρια.

Η Πρόεδρος            Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου   Χρήστος Παπασιδέρης
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ