2018-06-30 12:57:34
Φωτογραφία για Επιλεκτική Ευαισθησία..Μόνο για αξιωματικούς κύριε Αρχηγέ; - του Γιάννη Πεχλιβανάκη
Διαβάστε το κείμενο τού Γιάννη Πεχλιβανάκη, συνδικαλιστή αστυνομικού από την Ένωση Θεσσαλονίκης, το οποίο απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Πολλές φορές κύριε

Αρχηγέ έχετε βγάλει διαταγή οι αξιωματικοί να παίρνουν τις άδειες τους σε περιόδους εορτών καλοκαιριού..Γιατί το ίδιο δεν ισχύει και για το κατώτατο προσωπικό ; ; Ιδίως των ΔΑΕ;.

Στέλνονται δυνάμεις διμοιρίες Χωρίς να πουν ξεκάθαρα το πόσες μέρες θα μείνουν Χωρίς ούτε τα ξενοδοχεία πληρωμένα ,με την εκτός έδρας αποζημίωση σε θολό τοπίο,με ωράρια πέραν του οκταώρου. .Ο λόγος για την Κέρκυρα ..Διμοιρίες έφυγαν με άγνωστο χρόνο επιστροφής. Εν μέσω καλοκαιριού σε περίοδο που Αύριο έχουμε έναρξη γκρουπ αδειών και συνάδελφοι που ξεκινάει από Αύριο η άδεια τους έχουν εγκλωβιστεί μέχρι νεωτέρας σύμφωνα με καινούργια διαταγή..

Αδιαφορία αν κάποιοι έχουν κλείσει ξενοδοχεία για προγραμματισμένη τους άδεια, αν έχουν κανονίσει κάτι οικογενειακό. .


Για άλλη μια φορά δείχνετε Πόσο υπολογίζετε το κατώτατο προσωπικό..

Επειδή βλέπω να μην κόβεται κανένα από τα τρία νησιά σύντομα τουλάχιστον η μόνη λύση είναι η ενίσχυση της υπηρεσίας. Δείξτε ενδιαφέρον Στείλτε και τα 35 άτομα που έρχονται Θεσσαλονίκη όλα ΔΑΕΘ και Τάξη αναλογικά να δείξετε έστω ότι προσπαθήσατε και Επιτέλους Κάντε Αυτό που πρέπει για ανταμοιβή για το προσωπικό της ΔΑΕΘ έναντι της ΔΑΕΑ και την αδικία που βιώνουμε ίδιες διευθύνσεις με διαφορετικές απολαβές εδώ και 8 χρόνια..

Ε Λ Ε Ο Σ. . . .

Καλή δύναμη Καλές υπηρεσίες σε διμοιρίες και δυνάμεις ΟΠΚΕ που εκτελούν υπηρεσία κάπου στην επικράτεια που ο χρόνος επιστροφής τους κρέμεται από κάποιους καρεκλοκένταυρους που τώρα απλά κοιτάν την είσοδό της Κατεχάκη αν δεν έχει άτομα του Ρουβίκωνα να εξέλθουν για κάποια παραλία και ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο..

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης

Μελος ΑΣΠΑ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ