2012-06-04 11:38:37
Φωτογραφία για ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟ;
Μάλλον τους πείραξε πολύ να βλέπουν τις δυο κούπες στο Λιμάνι (αν κ για τους γνωστούς λόγους δεν είναι και η 3η στο Θρύλο), παρόλο που όταν την έπαιρνε ο Ολυμπιακός την υποτιμούσαν στον ΠΑΟ και τελικά έμειναν με αυτήν Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πείσμωσε η οικογένεια Γιαννακόπουλου μετά την απώλεια του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας μετά από εννέα χρόνια και... ετοιμάζουν αντεπίθεση! Φοβηθήκαμε τώρα...

Οι Γιαννακόπουλοι σκέφτηκαν σοβαρά να αποχωρήσουν ή να αποσυρθούν από το προσκήνιο, αλλά η απουσία «διάδοχης» κατάστασης (καλά, εκείνοι οι Αμερικανοί, Ρώσοι, κτλ κτλ που έκαναν...ουρά για τον...εξάστερο, που είναι;) και κυρίως η απώλεια του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον "αιώνιο", τους έδωσε (λέει) νέο κίνητρο για να συνεχίσουν, την επιστροφή των «πρασίνων» στην κορυφή.

Τα... ηνία αναμένεται να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τις πλάτες, ασφαλώς, του πατέρα του, Παύλου και του θείου του, Θανάση και πρώτη επιδίωξη θα είναι η παραμονή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο πάγκο των "πράσινων".


Στην διοίκηση του ΠΑΟ είναι αισιόδοξοι για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή και η συνάντηση, που θα κρίνει οριστικά την παραμονή του Ομπράντοβιτς αναμένεται να γίνει εντός της νέας εβδομάδας. Μάλιστα έχουν προηγηθεί συναντήσεις της οικογένειας με τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήταν ο πρώτος, που πληροφορήθηκε την απόφαση της οικογένειας Γιαννακόπουλου να συνεχίσουν στον ΠΑΟ.

Ασφαλώς, το μπάτζετ της νέας σεζόν θα είναι προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα, που διαμορφώνονται στο ελληνικό μπάσκετ και την κοινωνία γενικότερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ