2012-06-04 12:28:03
Φωτογραφία για Στο Ευρωδικαστήριο στέλνει την Ελλάδα η Μέρκελ
"Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες που παραβιάζουν τους δημοσιονομικούς κανόνες", είπε η γερμανίδα Καγκελάριος μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του κόμματός της στο Βερολίνο.

Έστειλε επίσης νέο μήνυμα στα ελληνικά κόμματα ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή χαλάρωση των όρων του Μνημονίου.



Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση των Χριστιανοδημοκρατών η γερμανίδα καγκελάριος το είπε ξεκάθαρα: δεν προβλέπεται παραβίαση των όρων του Μνημονίου που έχει υπογραφεί με χώρα της Ευρωζώνης και ότι σε αυτή την περίπτωση η εν λόγω χώρα θα παραπέμπεται στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.



Απέρριψε για μια ακόμη φορά τη θέσπιση ευρωομολόγων αλλά άφησε να διαφανεί ότι προτίθεται να επιδείξει ευελιξία σε ό,τι αφορά την επιβολή ενός φόρου στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές και σε μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης στην ευρωζώνη.



Η γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε επίσης αν θέλουν οι ευρωπαίοι ανάπτυξη, τότε πρέπει να εκχωρήσουν μέρος της κυριαρχίας τους σε ό,τι αφορά τους προϋπολογισμούς τους.



Αυτή, λοιπόν, είναι η Ευρώπη της Μέρκελ, η οποία αντιμετωπίζει τους ανθρώπους σαν αριθμούς, βυσοδομεί κατά των λαών, προκειμένου να ευημερήσουν οι λογιστικοί αριθμοί. Προφανώς, η κυρία Μέρκελ απέχει παρασάγγας από την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Ευρωπαίοι, αλλά και εκατομμύρια συμπατριωτών της. Προφανώς η γερμανίδα καγκελάριος και οι ομοτράπεζοί της δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν πως γκρεμίζουν την Ευρώπη των λαών, την Ευρώπη της δημοκρατίας και της ισονομίας. Οι υπάλληλοι των Βρυξελλών, υπολογίζουν αντιμετωπίζοντας τους Ευρωπαίους πολίτες σαν αριθμούς και διατάσσουν την πειθήνια κυρία Μέρκελ να εξοντώσει τους Ευρωπαίους, προκειμένου να επαληθευθούν οι "προφητείες" τους για μία Ευρώπη χωρίς λαούς, χωρίς δημοκρατία, χωρίς την παροχή των αυτονόητων.

Αυτή την Ευρώπη η κυρία Μέρκελ μπορεί να την βάλει εκεί που την βολεύει... και προφανώς στο μέλλον θα βρεθεί αντιμέτωπη αυτών των... εντολών της.

Αναγνώστης
kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ