2012-06-04 15:26:02
Φωτογραφία για Aλγόριθμος για πρωτότυπο υπολογισμό...
Μια πρωτοποριακή εφαρμογή κατάφεραν να αναπτύξουν δύο πρώην υπάλληλοι της Microsoft, οι οποίοι δημιούργησαν έναν αλγόριθμο που βρίσκει το ιδανικό μέγεθος σουτιέν για κάθε γυναίκα.

Οι κατασκευαστές Aarthi Ramamurthy και Michelle Lam δημιούργησαν ένα νέο e-shop για εσώρουχα, όμως το εξόπλισαν με τον κατάλληλο αλγόριθμο που δίνει στην κάθε γυναίκα το σουτιέν που της ταιριάζει, κάνοντας την εφαρμογή ασυναγώνιστη. Και αυτό διότι οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να μπορεί ουσιαστικά να βρει αυτό που θέλει χωρίς να το δοκιμάσει, κάτι που δεν γίνεται επί της ουσίας, λόγω απόστασης.

Είναι η πρώτη φορά που το σουτιέν αντιμετωπίζεται με μαθηματικό αλγόριθμο και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει, αν οι 2 γυναίκες δεν είχαν μεγάλη προϋπηρεσία στη Microsoft.

Ο αλγόριθμος υπολογίζει το κατάλληλο σουτιέν, αφού πρώτα υποβάλει μερικές ερωτήσεις στον κάθε χρήστη, όπως το μέγεθος του σουτιέν που φοράει, το μέγεθος του στήθους, το σχήμα του στήθους κλπ. Στο τέλος των ερωτήσεων ο επισκέπτης βάζει το email του και στη συνέχεια εκεί λαμβάνει το αποτέλεσμα από τους συλλογισμούς του αλγόριθμου.

Μάλιστα, με μόλις 45 δολάρια η κάθε γυναίκα μπορεί να δεχθεί μέχρι και 5 διαφορετικά σουτιέν στο σπίτι για να δοκιμάσει και να επιβεβαιώσει τα ευρήματα του αλγόριθμου, ενώ σε περίπτωση, που τα σουτιέν δεν ταιριάζουν στη γυναίκα, τότε το site της επιστρέφει τα χρήματα της πίσω.

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ