2012-06-04 17:53:07
Φωτογραφία για «Δικός μας ο Νέρι, αν…»
Ο πρόεδρος, Χεσούς Μαρτίνες, εμφανίστηκε σίγουρος για τη μεταγραφή και αισιόδοξος πως ο Μεξικανός άσος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της πατρίδας του.  

«Ο Νέρι έχει δεσμευτεί απέναντί μας. Κατά 99% είναι παίκτης της Πατσούκα. Έχουμε ρυθμίσει τα πάντα και έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του. Πιστεύω πως μπορεί να μας προσφέρει πολλά και είναι όνειρό μου να δω την ποδοσφαιρική αναγέννηση του Καστίγιο. Φυσικά πάντα υπάρχει ρίσκο, όπως και στην απόκτηση του Γκιγέρμο Φράνκο. Μιλάμε συχνά μαζί του κι ελπίζουμε να έρθει. Το μόνο που απομένει είναι να τακτοποιήσει το θέμα το συμβολαίου του στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Πατσούκα, Αντρές Φάσι, είπε: «Υπάρχει συμφωνία με τον Καστίγιο και τώρα εκείνος θα πρέπει να λύσει το ζήτημα με τις ομάδες του. Εμείς περιμένουμε. Το οικονομικό ζήτημα έχει ήδη τακτοποιηθεί, αλλά θα πρέπει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του. Σε αυτό το θέμα δεν μπορούμε να ανακατευτούμε εμείς κι ελπίζουμε αυτή την εβδομάδα να λυθεί το πρόβλημα. Εμείς ό,τι ήταν να κάνουμε από την πλευρά μας, το κάναμε. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις επιθυμίες του προπονητή μας, Ούγκο Σάντσες».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ