2012-06-04 17:49:43
Φωτογραφία για Συνάντηση με... πλάνο!
Ο Ομπράντοβιτς έκανε πάσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού κι εκείνη τον κάλεσε την Τρίτη, να βάλουν μαζί καλάθι σε 3ετές πλάνο προσφέροντας του ακόμα και το 25% των μετοχών της ΚΑΕ!

Ο Σέρβος προπονητής πίεσε με δηλώσεις του τον τελευταίο καιρό τη διοίκηση της ομάδος να τον ενημερώσει για το μέλλον της και κατ' επέκταση και για το δικό του, εκείνη με πρόσφατη ανακοίνωσή της του απάντησε εμμέσως πλην σαφώς πως τον θέλει για ακόμη πολλά χρόνια, ο «Ζοτς» πήρε εκ νέου τη σκυτάλη με την... αποκάλυψή του προς τον κόσμο στο Caravel κι ήρθε η ώρα να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν.

Το μεσημέρι της 5/6 ο 52χρονος θα έχει συνάντηση με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, με την οποία θα αναλύσουν τα δεδομένα της υπάρχουσας κατάστασης και πώς θα γίνει εφικτό να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Η διοίκηση διατίθεται να του προσφέρει πλάνο μέχρι το 2015 και προϋπολογισμό, που θα ξεπερνά τον αρχικό σχεδιασμό των €10.000.000. Ο ίδιος επιθυμεί έξοδα για δυναμικό που θα πλησιάζουν τα €15.000.000, ώστε να έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει τον Παναθηναϊκό σε υψηλό επίπεδο, αλλά το θέμα θα διευθετηθεί κατ' ιδίαν.


Για την ώρα οι ανανεώσεις, απομακρύνσεις και μετεγγραφές έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού προτεραιότητα έχει το θέμα της παραμονής τού προπονητή στην ομάδα, απ' το οποίο θα εξαρτηθεί και το μέλλον των υπολοίπων. Το σίγουρο είναι πως όσο το γρηγορότερα δώσουν για ακόμη μία φορά τα χέρια τόσο το γρηγορότερο θα τρέξει ο σχεδιασμός εν όψει της νέας χρονιάς κι όχι μόνο.

Στην ατζέντα της διοίκησης βρίσκεται και το θέμα των μετοχών, όχι για πιθανή πώληση, αλλά για... μεταβίβαση στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έπειτα 13 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και σταθερή θέση στην κορυφή Ελλάδος κι Ευρώπης, υπάρχει η πρόθεση να του προσφέρουν το 25%, απ' το οποίο θα έχει όφελος μόνο σε περίπτωση που η ομάδα αλλάξει χέρια. Μέχρι τότε η κίνηση θα έχει το χαρακτήρα της ηθικής επιβράβευσης κι ό,τι άλλο θετικό στοιχείο μπορεί να εμπεριέχει.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ