2018-07-25 13:54:48
Φωτογραφία για Πάτρα: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Φούλας Παπανδρέου - Σκότωσε, λήστεψε, πούλησε και έφυγε
Σοκάρουν τα στοιχεία για τον Hλείο δράστη της δολοφονίας της 88χρονης Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο μετά ις 12.00 το μεσημέρι ο 26χρονος δολοφόνος της άτυχης 88χρονης Φούλας Παπανδρέου, ο οποίος τη στραγγάλισε μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουλίου

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο 26χρονος δράστης δολοφονίας της 88χρονης Φούλας Παπανδρέου, το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουλίου, μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Διοικητής Ασφαλείας Αποστόλης Μαρτζάκλης, ο δράστης ήρθε στην Πάτρα για να ληστέψει, σκοτώσει και πουλήσει τη λεία του και όλα αυτά τα έκανε μέσα σε μία ώρα.

Ο δράστης έχει ζήσει στην Αθήνα και κατάγεται από την Ηλεία, ενώ οι αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό τους αξιοποιώντας οπτικό υλικό και μετά από ενδελεχή έρευνα.

Να σημειωθεί ότι το DNA του δράστη δεν ήταν στη βάση δεδομένων της Ελληνικής Αστυνομίας και η ταυτοποίησή του έγινε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και τη σύλληψή του.


Ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μαρτζάκλης, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος το απόγευμα της Κυριακής και εντοπίστηκε. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Φρικτό θάνατο βρήκε στα χέρια του 26χρονου η 88χρονη, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, ο 26χρονος δράστης, αφού μπήκε στο σπίτι της άτυχης 88χρονης, της επιτέθηκε, την έριξε στο πάτωμα, την γρονθοκόπησε στο μάτι και ασκώντας της πίεση με τα χέρια στο λαιμό, τη στραγγάλισε.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος δράστης, ερεύνησε το δωμάτιο και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, εγκαταλείποντας την 88χρονη η οποία εξέπνευσε.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ