2012-06-05 11:51:04
Φωτογραφία για Τζημερό-ΜΑΝΙΑ!
Ο Θάνος Τζήμερος είναι σίγουρα ένας ικανός άνθρωπος. Άρχικα ήθελα να μεταχειριστώ τον όρο ευφυής όμως κάποια λάθη του μετά τις 6/5 δε μου επέτρεψαν να κάνω χρήση του.

Και είναι ικανός διότι από το μηδέν, δίχως να τον γνωρίζει κανένας, έφερε κάτι καινούριο. Καινούριο στο όνομα, καινούριο στο στήσιμο, καινούριο στις αντιλήψεις. Νέες ιδέες, νέες πρακτικά, φρέσκα πρόσωπα. Πολιτική χωρίς πολιτικούς! Δημιουργία ξανά λοιπόν! Έχω δε την αίσθηση ότι το όνομα και μόνο, είναι αρκετό από μόνο του ώστε να εμπνευσθεί κανείς και να θελήσει να μετάσχει.

του Στρατή Μαζίδη

Διαφημιστής γαρ, η τέχνη του είναι να παίρνει κάτι από το μηδέν και να το εκτοξεύει.

Το υγιές που φαινόταν να αποπνέει κατέστησε ικανό να διαδοθεί το εγχείρημα από μόνο του σε σημείο ώστε σιγά σιγά τα ΜΜΕ να το προσέξουν και να το προβάλλουν. Ίσως βέβαια όχι μόνο για αυτό.

Η ΔΗΞΑ απέσπασε ένα πολύ καλό ποσοστό και ο αρχηγός το βράδυ της 6ης Μαΐου φιλοξενήθηκε στα τηλεοπτικά στούντιο δίνοντας άριστη εικόνα στον τηλεθεατή όταν τον έβλεπε με απλό, κοφτό και καθαρό λόγο να “χειρουργεί” τόσο όμορφα τον κο Προκόπη Παυλόπουλο.


Η εντύπωση δε της βραδιάς, την οποία είχαμε αποτυπώσει στα σχόλιά μας εκείνη τη νύχτα για όσους θυμούνται, ήταν πως η Δημιουργία Ξανά λογικά θα κατάφερνε την είσοδό της στην επόμενη βουλή.

Και κάπου εκεί άρχισαν τα φαλτσοσφυρίγματα καθώς και η ανάδευση του κοντινού παρελθόντος.

Η εκλογική του επιτυχία είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν όλοι πάνω του. Αρκετά είδαμε και διαβάσαμε στα blogs. Θα σταθώ όμως σε αυτά που προσωπικά αξιολογώ ως πολύ σημαντικά.

Διαβάστε τη συνέχεια : http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ