2012-06-05 13:45:03
Φωτογραφία για Καραγκούνης: «Θα ματώσουμε»
Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ο μεγάλος στόχος της Εθνικής Ελλάδας σύμφωνα με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος τόνισε πως οι διεθνείς θα ματώσουν στο Euro.

Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Γιώργου Καραγκούνη στη «SportDay»

-Οταν παίζετε πρεμιέρα με διοργανωτές, με κατάμεστο γήπεδο κ.λπ., σας βγαίνει μια ψυχολογία του τύπου «μόνοι μας και όλοι σας»;

«Είναι διαφορετικά όταν παίζεις τελείως εκτός έδρας και μας τυχαίνει δεύτερη φορά αυτό. Πέρα από το γεμάτο γήπεδο, σκεφτόμαστε κιόλας ότι εμείς ιδρώσαμε, ματώσαμε για την πρόκριση, ενώ αυτοί ως διοργανωτές πήραν το εισιτήριο χωρίς να κουραστούν καθόλου. Μας πεισμώνει αυτό, αναμφίβολα».

-Υποθέτω ότι θα ματώσετε και πάλι.

«Σίγουρα θα ματώσουμε. Χωρίς πίεση χωρίς στρες, αλλά με μεγάλο πάθος. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι, αλλά πρέπει να παίξουμε ελεύθερα».

-Πιστεύεις ότι η Εθνική θα περάσει στην επόμενη φάση;


«Αυτός είναι ο στόχος. Αλλά θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

-Η προπονητική σε ενδιαφέρει;

«Μπα, αυτό δεν το βλέπω με τίποτα. Ισως μετά από χρόνια να το δω διαφορετικά, αλλά τώρα δεν μπορώ να με φανταστώ προπονητή. Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή βέβαια ποτέ μη λες ποτέ».

-Υστερα από μια σεζόν κάμποσης αμφισβήτησης και ψαλιδισμένου χρόνου συμμετοχής, αισθάνεσαι κατά κάποιο τρόπο ότι αυτό το Euro είναι μια πρόκληση ζωής για σένα;

«Το Euro γενικά είναι πρόκληση της ζωής, πόσο μάλλον όταν προέρχεσαι από το ελληνικό πρωτάθλημα, άρα από το μηδέν πας κατευθείαν στο επίπεδο δέκα... Είναι ιδιαίτερη τιμή και το γεγονός ότι πρόκειται για το τρίτο συνεχόμενο Euro, κάνει την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τι έγινε μεσα στη χρονιά, σε κάθε ματς δίνουμε εξετάσεις».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ