2023-04-30 13:07:59
Φωτογραφία για Συνεχίζει τις επισκέψεις σε όλο το νομό ο Σταύρος Καραγκούνης - Θερμή υποδοχή στο Αιτωλικό!
Το Αιτωλικό επισκέφθηκε την Παρασκευή (28/4) ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κ. Σταύρος Καραγκούνης στο πλαίσιο των επισκέψεων του στην Αιτωλοακαρνανία και της αδιαμεσολάβητης επαφής του με τους πολίτες της.. Συγκεκριμένα, ο κ. Καραγκούνης επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Αιτωλικού, όπου συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές και πολίτες οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και του μετέφεραν τα αυξημένα προβλήματα που έχει επιφέρει η ακρίβεια, καθώς και τις ανάγκες του τόπου.

Στη συνέχεια, ο κ. Καραγκούνης με τους συνεργάτες του, παρουσία του Συντονιστή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλικού κ. Πάνου Κίντα και μελών, διέσχισαν τον κεντρικό δρόμο του Αιτωλικού όπου συνομίλησαν με ελεύθερους επαγγελματίες και αλιείς οι οποίοι επεσήμαναν το γεγονός ότι τα εισοδήματά τους έχουν συρρικνωθεί επικίνδυνα, προσμένοντας τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για να επιστρέψουν μέρες ευημερίας και δικαιοσύνης στο "νησί" του νομού μας.


Κατά την επίσκεψή του στο Αιτωλικό, ο κ. Καραγκούνης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού, όπου διαπίστωσε την πλήρη υποβάθμιση και εγκατάλειψη της πρωτοβάθμιας φροντίδα υγείας στην περιοχή. Αντίστοιχη εικόνα και στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού όπου η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού δυσχεραίνει την αποτελεσματική αστυνόμευση, ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας που είναι ήδη διάχυτο στην περιοχή και αφήνει ανυπεράσπιστους τους πολίτες και τις περιουσίες τους απέναντι σε κάθε παραβατική πράξη.

Ως μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Καραγκούνης δεσμεύτηκε να μεταφέρει στον Τομεάρχη κ. Χρήστο Σπίρτζη την θλιβερή εικόνα της υπηρεσίας προκειμένου επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικηθεί η επάνδρωση του Αστυνομικού Τμήματος και η κατάρτιση ενός επιχειρησιακού σχεδίου για την πάταξη της παραβατικοτητας που ταλανίζει το Αιτωλικό και τους γύρω οικισμούς.

Το Αιτωλικό βιώνει την καθεστωτική δυστοπία Μητσοτάκη. Ακρίβεια, φτώχεια, απαξίωση της δημόσιας υγείας, ανασφάλεια.

Στις 21 Μάη, οι Αιτωλικιώτες και οι Αιτωλικιώτισσες δίνουν κι εκείνοι ισχυρή εντολή νίκης στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για να επιστρέψει η δικαιοσύνη στον τόπο μας.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ