2012-06-05 18:19:49
Φωτογραφία για «Κόκκινος διάβολος» ο Καγκάβα
Σε συμφωνία τόσο με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ όσο και με τον Σίντζι Καγκάβα ήρθε το πρωί της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως είχε γίνει γνωστό από τα μέσα του περασμένου μήνα, ο Ιάπωνας επιθετικός δεν προτίθετο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Βεστφαλίας, η οποία ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για την πώλησή του.

Έπειτα από μεγάλο διάστημα αλλεπάλληλων συζητήσεων, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκαν σε όλα με τις δύο πλευρές και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι ο Καγκάβα να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ όσο και με τον Σίντζι Καγκάβα για την μετακίνησή του στο σύλλογο.

Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με τα ιατρικά τεστ του παίκτη και την απόκτηση της άδειας εργασίας του. Αυτές οι εκκρεμότητες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν καιρώ", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των "κόκκινων διαβόλων".
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ