2012-06-05 19:34:52
Φωτογραφία για Κακώς τα συνδέσανε...
Διαβάσαμε ότι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ κόπηκαν τα σταθερά τηλέφωνα, λόγω μη καταβολής οφειλομένων (πριν πληρωθούν οι οφειλές και ξανασυνδεθούν). Εδώ που τα λέμε, όμως, γιατί να πληρώσουν;

Αναρωτιόμαστε, δηλαδή, μήπως ήταν καλύτερο για την ΠΑΕ ΑΕΚ να μην υπάρχει τρόπος επικοινωνίας! Όταν έχεις τηλέφωνο, τότε ο κόσμος μπορεί να σε βρει. Η εφορία, για παράδειγμα. Κάνει μια κλήση και σου ζητάει τα χρωστούμενα. Ή, γενικότερα, οι υπηρεσίες του κράτους.

Επίσης, αν χρωστάς σε παίκτες, δέχεσαι κι άλλες… ενοχλήσεις. Από ποδοσφαιριστές ή από τους μάνατζέρ τους. Όπως κι από άλλους που μπορεί να οφείλεις χρήματα ως ΠΑΕ. Σπάνε τα τηλέφωνά σου και τα νεύρα σου μαζί.

Όσον αφορά, το ενδεχόμενο να δεχτεί η ΑΕΚ κάποιο τηλεφώνημα για να πουλήσει παίκτη σε άλλη ομάδα, αυτό ακούγεται επίσης αρκετά δύσκολο. Δεν είναι δα και τόσοι οι ενδιαφερόμενοι, ούτε και τόσοι οι παικταράδες της.

Από αυτή την άποψη, λοιπόν, το να μην έχει στο συγκεκριμένο τάιμινγκ τηλέφωνο και φαξ η ΠΑΕ ΑΕΚ, μάλλον είναι καλό κι όχι κακό. Οι περισσότεροι παίρνουν στην ΠΑΕ για να ζητήσουν, όχι για να δώσουν! Καλύτερα να απευθύνεται όποιος θέλει στα κινητά, λοιπόν. Που κλείνουν κιόλας άμα λάχει κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ