2018-08-20 18:19:24
Φωτογραφία για Τι είδους παγωτό είστε;
Διαλέξτε την αγαπημένη σας γεύση παγωτό και κάντε το τεστ προσωπικότητας απολαμβάνοντάς το! Κάντε το με ειλικρίνεια και δείτε αν πράγματι η απάντηση ταιριάζει στο μέγιστο των χαρακτηριστικών σας!

Έχετε περάσει ποτέ μία καυτή καλοκαιρινή ημέρα δοκιμάζοντας διαφορετικές γεύσεις παγωτού; Ή προτιμάτε πάντοτε την ίδια και την ίδια γεύση; Θα σας άρεσε μία μπάλα βανίλια μαζί με μία μπάλα φράουλα; Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μία γεύση παγωτού που αγαπούν πραγματικά και αυτή είναι και η έκφραση της προσωπικότητάς τους.

Το τι λέει η αγαπημένη σας γεύση παγωτό βασίζεται στη μελέτη σε πάνω από ένα εκατομμύριο τεστ που διενεργήθηκαν από τον Διευθυντή Νευρολογίας του Ιδρύματος Ερευνών Smell and Taste Treatment, Dr. Alan R. Hirsch πάνω στο θέμα. «Πολύ απλά δεν πρόκειται να γίνεται ένας καλύτερος ή χειρότερος άνθρωπος αλλάζοντας την αγαπημένη σας γεύση παγωτού», λέει ο ίδιος. «Θα ήταν ωραίο αν ήταν τόσο απλό!».


Διαλέξτε την αγαπημένη σας γεύση παγωτό από την παρακάτω λίστα. Ποια είναι η αγαπημένη σας;

Βανίλια

Σοκολάτα

Βανίλια με σιρόπι καραμέλας και ξηρούς καρπούς

Φράουλα

Σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας

Μέντα με κομματάκια σοκολάτας

Φιστίκι

Αν η αγαπημένη σας γεύση είναι η βανίλια:

Αγαπάτε να παίρνετε ρίσκα! Και εύκολα χτυπάτε τη γροθιά σας στο τραπέζι, αν προκληθείτε, αντιδράτε με αξιοθαύμαστη τόλμη. Επιπλέον, είστε ζωηρή, ανατρεπτική, εκφραστική, ιδεαλίστρια, με αίσθηση του χιούμορ, ανεξάρτητη και σας αρέσει να θέτετε υψηλούς στόχους για τον εαυτό σας. Προτιμάτε μία ασφαλή και σταθερή προσωπική σχέση. Σας αρέσει να ζείτε μία γεμάτη ζωή με βαρύ πρόγραμμα.

Ο ιδανικός σύντροφος: Το συμβατό σας είναι ένας άνδρας που επίσης να είναι «βανίλια». Αλλά τα πάτε καλά και με κάποιον που αγαπά τη γεύση φράουλα.

Αν η αγαπημένη σας γεύση είναι σοκολάτα:

Είστε η ψυχή οποιουδήποτε πάρτι! Γοητευτική, ενθουσιώδης, εξωστρεφής, πρωτοποριακή, με καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα έτοιμη να φλερτάρετε. Είστε άνθρωπος χαρούμενος που αγαπά τη ζωή έτσι όπως είναι. Με τη θετική σας προδιάθεση και τη ζωηρή σας αύρα, είστε μόνιμα στο κέντρο της προσοχής και κάνετε τους ανθρώπους γύρω σας να χαίρονται. Από την άλλη, μπαίνετε εύκολα στον πειρασμό και συχνά βαριέστε με οποιαδήποτε ανούσια ρουτίνα.

Ο ιδανικός σύντροφος: Τα πάτε καλά με κάποιον που λατρεύει τη βανίλια με ξηρούς καρπούς ή τη σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, ή πολύ απλά με οποιονδήποτε σας λατρεύει!

Αν η αγαπημένη σας γεύση είναι η βανίλια με σιρόπι καραμέλας και ξηρούς καρπούς:

Είστε μία προσωπικότητα που κάνει τα πράγματα στην εντέλεια, χωρίς να αφήνει πίσω της το παραμικρό χάος. Παίρνετε το βάρος των ευθυνών και αγαπάτε τα σπορ. Λεπτολόγος, άνθρωπος των τύπων, της τάξης, λογική, ηθική, εύστροφη, σοβαρή, με σεβασμό και προγραμματισμό είναι όσα σας χαρακτηρίζουν. Μερικές φορές σας είναι δύσκολο να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα στους άλλους, δύσκολα δείχνετε την εμπιστοσύνη σας και μάλλον είστε τελειομανής.

Ιδανικός σύντροφος: Αισθάνεστε άνετα με κάποιον ίδιον με εσάς! Είστε πολύ καλή για οποιονδήποτε άλλον Αν η αγαπημένη σας γεύση είναι η φράουλα:

Είστε το κρυμμένο ακατέργαστο διαμάντι! Εύκολα σας αγαπούν και σας εμπιστεύονται. Σας διακρίνει ένα μυαλό λογικό που λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους. Αυτό σας κάνει καλή σε μία διευθυντική θέση και προτιμάτε να δουλεύετε στην αφάνεια παρά να βγαίνετε στην κεντρική σκηνή. Αυτό που σας κάνει μοναδική είναι ο τρόπος που αισθάνεστε εμπιστοσύνη και ικανοποίηση από τον εαυτό σας και δεν δίνετε καμία σημασία στη γνώμη των άλλων για εσάς! Αν και μπορεί να σας χαρακτηρίσουν ντροπαλή και ίσως αντικοινωνική, είστε αφοσιωμένη στις σχέσεις σας, έτοιμη να βοηθήσετε ανά πάσα στιγμή. Αλλά, όπως ένας πολύτιμος λίθος που κρύβεται κάτω από τη γη, μπορεί να έχετε μερικές φορές μία εριστική ή πεσιμιστική συμπεριφορά. Αυτό που χρειάζεται να αποβάλετε είναι ο αρνητισμός σας.

Ιδανικός σύντροφος: Αισθάνεστε ευτυχής με ανθρώπους που αγαπούν τη γεύση φράουλα, μέντα με κομματάκια σοκολάτας αλλά και τη βανίλια!

Αν η αγαπημένη σας γεύση είναι η σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας

Είστε η κυρίαρχη του διαστήματος! Γεμάτη ικανότητες, ολοκληρώνεται οποιοδήποτε καθήκον σας ανατεθεί με στιβαρό χέρι. Γενναιόδωρη, φιλόδοξη, με αίσθημα άμιλλας είναι μερικά από τα καλά σας χαρακτηριστικά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά, αφού ασκείτε μία έντονη γοητεία στις παρέες και συχνά αναφέρονται σε εσάς ως χαρισματικό άτομο. Ταυτόχρονα όμως σας αρέσει να σας περιποιούνται και σε ακραίες στιγμές γίνεστε αληθινά απαιτητική.

Ιδανικός σύντροφος: Σας ταιριάζουν οι… γεύσεις σοκολάτα και βανίλια με σιρόπι καραμέλας και ξηρούς καρπούς.

Αν η αγαπημένη σας γεύση είναι η μέντα με κομματάκια σοκολάτας:

Θα επιζήσετε σε κάθε περίσταση! Η τετράγωνη λογική σας και η προνοητικότητά σας, σάς προστατεύει σε κάθε στιγμή και περίπτωση. Είστε ο άνθρωπος που σίγουρα θα έχει αποθηκεύσει τρόφιμα για την περίπτωση του κατακλυσμού… Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι προετοιμάζεστε από νωρίς για το μέλλον, και αισθάνεστε σίγουρη μόνο όταν έχετε καταστρώσει ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο. Είστε ο άνθρωπος που εμπιστεύονται και στον οποίο βασίζονται όλοι στις δύσκολες στιγμές, τίμια και αξιόπιστη, χτίζετε αδιατάραχτους δεσμούς με τους φίλους και την οικογένεια. Από την άλλη όμως, είστε κάπως ξεροκέφαλη στις σχέσεις σας.

Ιδανικός σύντροφος: Ταιριάζετε καλύτερα με έναν άλλον που αγαπά την ίδια γεύση με εσάς!

Αν η αγαπημένη σας γεύση είναι το φιστίκι:

Από τη μία σας διακρίνει ο ατομικισμός και από την άλλη η απόλυτη ειλικρίνεια. Καλό είναι κανείς να μην βρεθεί σε αντιπαράθεση μαζί σας! Η μοναδικότητα του χαρακτήρα σας και η λατρεία σας για κάθε τι εξωτικό σας κάνει τελικά διασκεδαστική κάτι που ενισχύεται λόγω του θανατηφόρου χιούμορ σας. Θέλετε να ξεχωρίζετε από τους γύρω σας και αισθάνεστε υπερήφανη να είστε εκλεκτική και διαφορετική. Συχνά είστε έξυπνη και ευπαρουσίαστη και πολλοί σας αγαπούν παρά το γεγονός ότι δεν το γνωρίζετε. Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και συχνά δεν ανέχεστε αρκετά πράγματα. Είστε επιμελής στα σχέδια σας και αναζητάτε την άνεσή σας στην καθημερινότητα. Ίσως καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο και να κάνετε κάτι πιο αυθόρμητα και τελείως απρογραμμάτιστα… θα σας εκπλήξει ο εαυτός σας!

Ιδανικός σύντροφος: Τα πάτε καλά με τους λάτρεις της βανίλιας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ