2018-08-20 18:01:01
Φωτογραφία για O Άκης Σακελλαρίου είχε πέσει λιπόθυμος πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο!
Τέλος καλό όλα καλά για τον Άκη Σακελλαρίου, ο οποίος πλέον ξεπέρασε την περιπέτεια με την υγεία του και μάλιστα σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, κάτι το οποίο αποκάλυψε ο Στέλιος Μάινας το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στην εκπομπή Alpha Παντού.

«Ήταν δέκα μέρες σε τεχνητό κώμα. Όταν συνήλθε ήταν καταπονημένος. Τώρα είναι καλά, συνήλθε 100% και από όσο ξέρω σήμερα βγαίνει από το νοσοκομείο και πάει να ξεκουραστεί.

Το καλοκαίρι εμείς συνήθως κάνουμε περιοδεία, παίζουμε σε κάθε πόλη μια μέρα και φεύγουμε. Άρα θα πρέπει να είχε περάσει από πάρα πολλά ξενοδοχεία. Κάθε μέρα άλλη πόλη. Σε κάποιο από όλα αυτά τα καταλύματα αρπάζεσαι από τον κεντρικό κλιματισμό. Αυτός ο ιός σε ένα ποσοστό του είναι θανατηφόρος.

Ο Άκης Σακελλαρίου έπαιζε για αρκετές μέρες με πυρετό και είχε μια κατάπτωση. Ο ηθοποιός πεθαίνει που λένε στο σανίδι. Ο Άκης έπεσε λιπόθυμος για να πάει στο νοσοκομείο. Δεν πήγαινε. Έπεσε λιπόθυμος, κατά πάσα πιθανότητα στο ξενοδοχείο. Μπήκε στην εντατική κατευθείαν», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ