2018-09-01 11:51:36
Φωτογραφία για Η τέταρτη σεζόν του «Mr. Robot» θα είναι και η τελευταία του
Ολα τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν. Και σε αυτή την περίπτωση, μια από τις πιο πολυσυζητημένες, και αγαπημένες, σειρές των τελευταίων χρόνων, το «Mr. Robot», φτάσει στο τέλος της τους χρόνου.

Ο δημιουργός της σειράς Σαμ Εσμάιλ επιβεβαίωσε πως η 4η σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019, θα είναι και η τελευταία. Δεν είναι όλα τα νέα όμως δυσάρεστα. Η τελευταία σεζόν της σειράς θα έχει 12 επεισόδια, από τα 8 τα οποία μας έχει συνηθίσει.

«Οταν δημιούργησε το “Mr. Robot” πίστευα πως θα ήταν αρκετά εξειδικευμένη τηλεοπτική σειρά με ένα μικρό καλτ κοινό», δήλωσε ο Εσμάιλ. «Τα τελευταία όμως 3 χρόνια, έχει γίνει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό, και νιώθω συγκινημένος από την αναγνώριση που έχει δεχτεί, αλλά και το υπέροχο καστ και συνεργείο το εργάζεται πυρετωδώς για να φέρουν το όραμά μου στη ζωή. Από την πρώτη κιόλα μέρα, όδευα προς ένα φινάλε – και καθώς έφτιαχνα την νέα σεζόν του “Mr
. Robot” κατάλαβα πως το φινάλε είναι εδώ. Ολοι στην δημιουργική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των υπέροχων ανθρώπων στα USA και UCP, δεν ήθελα να πουν αντίο, αλλά πρέπει να σεβαστούμε το ταξίδι του Ελιοτ που πρέπει να πάει πιο μακριά από το αναπόφευκτό τέλος του. Γι’ αυτό η τέταρτη σεζόν θα είναι και το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του Mr. Robot. Σε όλους τους φαν της σειράς: σας ευχαριστώ για τα τελευταία τρία χρόνια, και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας την τελευταία σεζόν.»

H πρώτη σεζόν του «Mr. Robot» κέρδισε μια υποψηφιότητα για Emmy Καλύτερης Δραματικής σειράς, ενώ ο πρωταγωνιστής της Ράμι Μάλεκ κέρδισε εκείνη την χρονιά το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Εμείς στο Flix είχαμε βάλει την πρώτη σεζόν της σειράς στις 10 καλύτερες για το 2015 γράφοντας «Πώς μπορείς να αντιδράσεις και να σταθείς απέναντι σε μια σειρά η οποία, από τον πρώτο της κιόλας κύκλο έχει καταφέρει να αποσπάσει από εσένα ως θεατή σχεδόν κάθε πιθανό είδος αντίδρασης; Παρακολουθώντας το συνοδευμένο από το εκκωφαντικότερο hype της χρονιάς, ξεκίνημα του «Mr. Robot», ενθουσιάστηκα, γέλασα, εξοργίστηκα, γούρλωσα τα μάτια, σκέφτηκα να το παρατήσω, με έπιασα να μη μπορώ να περιμένω τη συνέχεια, έκραξα, θαύμασα».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ