2018-09-01 11:19:22
Φωτογραφία για Simon Cowell: Λύγισε μπροστά στις κάμερες [video]
Για ακόμα μια φορά το America’s Got Talent άγγιξε το κοινό και εντυπωσίασε με τα ταλέντα του. Παρά τα χρόνια που προβάλλεται και τους αντικειμενικά ικανούς διαγωνιζόμενους υπάρχουν κάποιες στιγμές που ακόμα και οι πιο σκληροί και απαιτητικοί κριτές λυγίζουν.

Ο Simon Cowell, ο οποιός ανήκει σε αυτή την κατηγορία κριτών δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν εμφανίστηκε μπροστά του ένας διαγωνιζόμενος και ξεκίνησε να τραγουδάει. Συγκεκριμένα, ο Michael Ketterer ο οποίος είχε επιλεγεί από τον κριτή και ιδρυτή του talent show με το golden buzzer εκτός από ταλαντούχος είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Ο Michael έχει υιοθετήσει πέντε παιδιά που βρίσκονταν σε ανάγκη, ένα εκ των οποίων με εγκεφαλική παράλυση.

«Τον έχω διαλέξει γιατί είναι εξαιρετικός τραγουδιστής και άνθρωπος», είπε ο κριτής πριν ξεκινήσει ο Michael την ερμηνεία του στο live του America’s Got Talent. Όταν τελείωσε το «Us» η παρουσιάστρια Tyra Banks ζήτησε τα σχόλια του Simon κι εκείνος φανερά συγκινημένος της ζήτησε να μιλήσει αργότερα για να μπορέσει πρώτα να ηρεμήσει. «Ξέρω ότι είσαι συγκινημένος και θέλω να μιλήσεις για αυτό» του απάντησε η Tyra.

«Ως πατέρας, δεν μπορώ ούτε να φανταστώ όσα έχεις κάνει. Είσαι σε αυτό το show και το έχεις πραγματική ανάγκη και είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Υπάρχει κάτι ξεχωριστό σε εσένα», είπε ο Simon με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία.

Δείτε το απόσπασμα
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ