2012-06-06 17:12:04
Φωτογραφία για Ο κολοσσός Raytheon βραβεύει την Intracom
Το Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη (Supplier Excellence Award) απονεμήθηκε από την Raytheon Integrated Defense Systems (IDS) στην INTRACOM Defense Electronics, σε τελετή που έγινε στο Αντόβερ της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ.

Όπως ενημερώνει με Δελτίο Τύπου η ελληνική εταιρία, η Raytheon έχει καθιερώσει το ετήσιο Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη, για αναγνώριση των συνεργατών που προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες και συνεργασία και ξεπέρασαν τις απαιτήσεις των πελατών. Οι υποψήφιοι για το βραβείο αξιολογούνται με κριτήρια όπως η ολική ποιότητα, οι έγκαιρες παραδόσεις, η ανταγωνιστικότητα και η δέσμευση για συνεχή βελτίωση.

Μετά την απονομή, προφανώς ικανοποιημένος, ο επικεφαλής της Intracom, Γιώργος Τρουλλινός, δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για τη μεγάλη αναγνώριση από τη Raytheon και είμαστε εξ ίσου υπερήφανοι για την πολύχρονη συνεργασία μας. Η αναγνώριση αυτή ενισχύει τη φιλοσοφία της εταιρίας μας για συνεχή βελτίωση και παροχή στους πελάτες μας προϊόντων και υπηρεσιών με συνέπεια και υψηλό επίπεδο ποιότητας και ανταγωνιστικότητας».

defence-point.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ