2012-06-06 17:13:53
Φωτογραφία για Ισπανία η πιο ακριβή του Euro!
Στο ιλιγγιώδες ποσό των 653 εκ. ευρώ φτάνει η αξία της εθνικής ομάδας της Ισπανίας βρισκόμενη στην κορυφή της λίστας με τις πιο ακριβές του Euro 2012.

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «As», ασχολείται με τις πιο ακριβές ομάδες του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου και... πρωταθλήτρια είναι η «φούρια ρόχας».

Δεύτερη και... καταϊδρωμένη ακολουθεί ένα επίσης φαβορί για την φετινή διοργάνωση, η Γερμανία, της οποίας η αξία εκτιμάται στα 469 εκ. ευρώ. Στην τρίτη θέση είναι η εθνική ομάδα της Αγγλίας με 394 εκ. ευρώ, ενώ τέταρτη η Πορτογαλία με 332 εκ. ευρώ. Στα πλέον αξιοσημείωτα φυσικά ότι από την πρώτη τετράδα απουσιάζουν τόσο οι Ιταλοί, όσο και οι Γάλλοι, την στιγμή που στην τελευταία θέση βρίσκεται η Ιρλανδία, με αξία μόλις 72 εκ. ευρώ, δηλαδή 5 εκ. ευρώ περισσότερα μόνο από την αξία του Ινιέστα.

Από εκεί και πέρα η συνολική αξία των παικτών που θ' αγωνιστούν στο Euro, ανέρχεται στα 3,7 δισ. ευρώ, ούσα βέβαια χαμηλότερη τόσο από εκείνη του Μουντιάλ 2010 που ήταν 5,3 δισ. ευρώ, όσο και από του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ που ήταν 5,2 εκ. ευρώ. Βέβαια και στις δύο τελευταίες διοργανώσεις, οι ομάδες που συμμετέχουν είναι 32 κι όχι 16, όπως στο Euro.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ