2012-06-06 17:33:38
Φωτογραφία για Ο παρθένος με το πιο περιζήτητο σπέρμα!
Είναι άνεργος γιατί θεωρεί ότι το στρες της δουλειάς μειώνει τη γονιμότητα του σπέρματος.

Παραμένει παρθένος για να συντηρεί το σπέρμα του αγνό και διαφημίζει τον εαυτό του ως επαγγελματία δωρητή σπέρματος με πελάτες κυρίως ζευγάρια λεσβιών που τον επισκέπτονται στο Φέρμοντ της Καλιφόρνιας για να αγοράσουν το σπέρμα του.

Ο λόγος για τον 36χρονο Τρεντ Άρσεναλτ, πρώην προγραμματιστή ο οποίος κάνει αυτή τη δουλειά από το 2006 όταν ένα ζευγάρι λεσβιών απάντησε στην online αγγελία που είχε δημοσιεύσει.

Από τότε κάνει αυστηρά μια "δωρεά" την ημέρα, αποφεύγει το φως του ήλιου, φοράει πάντα χαλαρά ρούχα για να είναι οι όρχεις του δροσεροί, αποφεύγει να πλησιάζουν κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές τα γεννητικά του όργανα και πίνει καθημερινά ειδικά ροφήματα γονιμότητας που αποτελούνται από βατόμουρα και καρύδια.

Παράλληλα, ο Τρεντ συνηθίζει επίσης να ποστάρει σε porn site βίντεο του εαυτού του να αυτοικανοποιείται ενώ η υγειονομική υπηρεσία τον έχει απειλήσει με πρόστιμο ύψους 100.000 δολαρίων και ποινή φυλάκισης έως και ένα έτος, αν συνεχίσει να παρέχει το συγκεκριμένο είδος υπηρεσιών από το σπίτι του.

Πάντως, μέχρι στιγμής έχει εξυπηρετήσει πάνω από 100 οικογένειες, έχοντας ήδη κάνει 16 παιδιά.
tuned.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ