2012-06-06 17:31:03
Φωτογραφία για Euro 2012: Ο «όμιλος του θανάτου» έχει φαβορί…
Ο 2ος όμιλος της τελικής φάσης του Euro 2012 χαρακτηρίστηκε, όχι άδικα, ως ο «όμιλος του θανάτου».

Και μια ματιά στις χώρες που έχουν κληρωθεί αρκεί για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Δανία συνθέτουν ένα πολύ δυνατό καρέ, με τις τρεις από τις τέσσερις να έχουν κατακτήσει στον παρελθόν ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τα «πάντσερ» είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και αυτό αποτυπώνεται απόλυτα στο 1.29 στη σχετική αγορά. Από κει και πέρα, επικρατέστεροι για να ακολουθήσουν τους Γερμανούς είναι οι «Οράνιε» που προσφέρονται στο 1.48, ενώ η απόδοση της Πορτογαλίας φτάνει το 2.58. Ως δυνατό αουτσάιντερ εμφανίζεται η Δανία που παίζεται στο υψηλό 5.80.

Όσον αφορά την πρωτιά στο γκρουπ η Γερμανία ανταλλάσσεται στο 2.30, η Ολλανδία είναι στο 2.98 και η Πορτογαλία παίζεται στο 5.70, τιμή που ενδεχομένως να αξίζει το ρίσκο για να γίνει trading, αφού αν οι Ίβηρες πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τους Γερμανούς στην πρεμιέρα η απόδοση θα πέσει σίγουρα.


Σχετικά με την Πρόβλεψη Δυάδας το ζευγάρι Γερμανία/Ολλανδία προσφέρεται στο 2.02, αυτό της Γερμανίας με την Πορτογαλία δίνεται στο 3.85, ενώ το ενδεχόμενο να μείνουν εκτός οι Γερμανοί και να περάσουν Ολλανδία/Πορτογαλία πληρώνει 6.20.

Για να παρακολουθήσετε την τάση των αγορών και να δείτε όλα τα ειδικά στοιχήματα για τον 2ο όμιλο, αλλά και για τους υπόλοιπους τρεις, αρκεί να επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για πλήρη ενημέρωση για το Euro 2012 και τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο http://stoixima.betfair.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ