2012-06-06 23:53:08
Φωτογραφία για Λουκέτο στον Άγιο Κοσμά στις 31 Αυγούστου
Σύσκεψη όλων των αρμόδιων φορέων για την επίλυση των άμεσων θεμάτων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού υπό την Υπουργό, κ. Τατιάνα Καραπαναγιώτη. Μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, εκπρόσωποι των αθλητικών ομοσπονδιών που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, η διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και η διοίκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

Κατά τη σύσκεψη εξετάστηκαν τα νέα νομικά και πραγματικά δεδομένα που προκύπτουν σχετικά με το μέλλον των αθλητικών εγκαταστάσεων. Αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα παραχωρηθούν από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. (στην οποία περιήλθαν βάση του νόμου 4062/12) προς τη διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά έτσι ώστε να παραμείνουν σε πλήρη λειτουργία και συντήρηση οπωσδήποτε μέχρι τις 31.08.12 για να καλύψουν τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

2) Εντός της προσεχούς εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. για την επίλυση εκκρεμών νομικών ζητημάτων και για το ενδεχόμενο παράτασης της παραχώρησης χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά την 31.08.12.

3) Η νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα ενημερωθεί για την άμεση ανάγκη μετεγκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά σε χώρο που μπορεί να εξυπηρετήσει ένα κέντρο υψηλού αθλητισμού εφάμιλλο ή και καλύτερο από την υφιστάμενη κατάσταση των εγκαταστάσεων.

Κατά τη σύσκεψη εξετάστηκαν και αντηλλάγησαν απόψεις για την πιθανή θέση των νέων εγκαταστάσεων με βάση το κτηριολογικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Οι απόψεις αυτές θα τεθούν υπ’ όψη της Κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου για τη λήψη των αναγκαίων πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ