2012-06-07 08:53:04
Φωτογραφία για Ξεπεσμός Κασιδιάρη. Μιλούσε με χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου στον Πλεύρη!
- Ποιος είναι ο Κασιδιάρης που "πλακώνει" κόσμο στο ξύλο με σιδηρογροθιές;

 - Τον "καρφώνει" ο Ζαφειρόπουλος!

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος που λέει ότι σέβεται τους εθνικιστές, μιλούσε με χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου στα όσα του καταλόγιζε ο Πλεύρης, ο θεωρητικός του εθνικισμού στην Ελλάδα. Δείτε στο planet-greece το βίντεο με τα επίμαχα αποσπάσματα Αγριος καυγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνο Πλεύρη και τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, με τον τελευταίο να αποκαλεί τον πρώτο, «ανθρωπάκο» και τον κ. Πλεύρη να προκαλεί τον κ. Κασιδιάρη λέγοντάς του «ελα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω».

Ολα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Κontra channel, είπε πως δεν συμφωνεί με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και κατηγόρησε τον κ. Κασιδιάρη για επιθέσεις εναντίον βουλευτών.


«Εσύ ήσουν που χτύπησες με σιδερογροθιά το γιο μου, τον Γεωργιάδη και τον Ζαφειρόπουλο» είπε ο κ. Πλεύρης χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι είναι μεν εθνικιστής αλλά σε καμία περίπτωση δεν....συμφωνεί με τις πρακτικές των μελών της Χρυσής Αυγής: «Το να χτυπάς έναν φουκαρά Πακιστανό δεν θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης», εξήγησε.

Τα λεγόμενα του κ. Πλεύρη εξόργισαν τον κ.Κασιδιάρη ο οποίος αποκάλεσε τον υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ «ανθρωπάκο». «Ακου να σου πω ανθρωπάκο, αλλά τι να σου πω μάλλον έχεις πρόβλημα με τ' αυτιά σου λόγω ηλικίας...»

Η κατάσταση μετά από λίγο ξέφυγε από κάθε όριο με αποτέλεσμα ο κ. Πλεύρης να πει στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής: «Ελα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω...».

Τι λέει ο Ζαφειρόπουλος:

Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος είναι ο πρώην γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και τώρα υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ. Η άποψή του για τα τα όσα έγιναν στο Kontra, έχει μεγάλη σημασία. Γράφει αναλυτικά, στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος:

Επειδή ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα αναφέρθηκε το ονομά μου, καθώς και της συζύγου μου, οφείλω να αποκαταστήσω σε ορισμένα πράγματα την αλήθεια. Ορθώς ο κ. Κασιδιάρης απαντώντας στον κ. Πλεύρη, είπε ότι δεν μπορεί να τον εμφανίζει ως Χολυγουντιανό στάρ, ο οποίος επιτίθεται κατά παντός αντιπάλου του. Ορθώς, γιατί ο κ. Κασιδιάρης την επίθεση εναντίον μου, τον Φεβρουάριο του 2008 και της συζύγου μου, την διέπραξε συνεπικουρούμενος από ομάδα τουλάχιστον άλλων 30 χρυσαυγιτών. Αυτό συνέβη στο Καλλιμάρμαρο στάδιο κατά την διάρκεια εκδήλωσης, υπέρ των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου. Έτσι επέλεξε να λύσει τις όποιες διαφορές θεωρούσε ότι είχε τότε η Χρυσή Αυγή μαζί μου, περίοδο μάλιστα που ήμουν υπόδικος σε σωρεία δικών μετά από μηνύσεις εβραϊκών και αντιρατσιστικών οργανώσεων. Σε αυτή την επίθεση, υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες αρκετοί "επώνυμοι" του πατριωτικού χώρου, οι οποίοι τότε και τώρα, επί του θέματος, προτίμησαν να "ποιήσουν την νήσσαν". Μία επίθεση, για την οποία φυσικά και δεν επέλεξα να κάνω κάποια μήνυση, καθώς η προσωπική μου αξιοπρέπεια μου απαγορεύει να λύνω τις πολιτικές διαφορές μου σε δικαστήρια. Για περισσότερες λεπτομέρειες σας παραθέτω το σχετικό άρθρο που είχα δημοσιεύσει τότε στην εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος".

Πρώην φίλοι..

Δεν είχα κανένα σκοπό ούτε διάθεση να αναφερθώ στο περιστατικό πού συνέβη την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των Σέρβων που ζουν στην Ελλάδα, ενάντια στην ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου. Μία αλληλουχία όμως γεγονότων που ακολούθησαν την περασμένη εβδομάδα με αναγκάζει να ασχοληθώ με την συνάντηση που είχα την Κυριακή με συγκεκριμένους πρώην φίλους και συναγωνιστές με τους οποίους είχα μοιραστεί μία σειρά από πολιτικούς αγώνες, ανθρώπινες στιγμές χαράς και λύπης, αγωνίες για το μέλλον και πολλά άλλα. Η "χαρά" τους λοιπόν για την συνάντηση που είχαμε ήταν τόση ώστε αποφάσισαν να μου κάνουν και ένα... δώρο.

Ένας από αυτούς με πλησίασε και χωρίς δισταγμό με ψέκασε με δακρυγόνο σπρέι και αμέσως μετά με χτύπησε με την λαβή του σπρέι στο μάτι, με αποτέλεσμα να κάνω πέντε ράμματα στο συγκεκριμένο σημείο. Κανονικά θα έπρεπε να ευγνωμονώ τον πρώην φίλο και συναγωνιστή μου γι' αυτή την κίνησή του. Γιατί έστω και στα τριανταπέντε μου με βοήθησε να καταλάβω ότι στην ζωή, η επιμονή σε μία παλαιομοδίτικη "ηθική" ξεπληρώνεται ανάλογα. Αν αναρωτιέστε το ποια είναι αυτή η "ηθική", αναφέρομαι στην στάση που κράτησα εδώ και ένα χρόνο που χώρισαν οι δρόμοι μας. Το ότι δηλαδή δεν προσπάθησα να μειώσω καθόλου αυτούς τους πρώην φίλους και συναγωνιστές, το ότι δεν απάντησα στα υπονοούμενα πού έγραφε η εφημερίδα τους, το ότι τους υπερασπίστηκα και προέβαλλα τις θέσεις τους όταν θεώρησα ότι τους αδικούσαν. Όμως προφανώς, αυτό τους ενόχλησε.

Γιατί μάλλον θα ήθελαν πολύ οι συγκεκριμένοι 2-3 κύριοι να τους επιτεθώ φραστικά, ώστε επιτέλους να έχουν έναν ακόμη εχθρό μιας και δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τέτοιους. Δυστυχώς όμως η δική μου ηθική δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές γιατί πολύ απλά σέβομαι τα νεαρά παιδιά πού έλκονται από τον αγωνιστικό μύθο της Χρυσής Αυγής. Αναρωτήθηκα όμως, εάν ήταν κάτι το προσωπικό, που παρακίνησε αυτούς τους πρώην φίλους, σε μία τέτοια πράξη. Δεν υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά που να ερμήνευε αυτή την πράξη. Αναρωτήθηκα επίσης, εάν επρόκειτο για κάποιου είδους "πολιτική" αντίδραση σε κάτι. Η στάση του Ε.Κ. κατά την διάρκεια των τελευταίων γεγονότων της 2ας Φεβρουαρίου, αλλά και η ύπαρξή του ως εφημερίδα, χωρίς να συμμετέχει σε κομματικές παρατάξεις, απέκλεισε και αυτό το ενδεχόμενο. Ποιος μπορεί να ήταν τότε ο λόγος για το περιστατικό;

Η μόνη πιθανή εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η "ανάγκη" κάποιων ανθρώπων να "εξουσιάσουν" τον εθνικιστικό χώρο, (έστω και αν για να γίνει αυτό, θα είναι μία μικρογραφία του τι θα μπορούσε να είναι) χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο. Η υπερπροβολή, από τα ΜΜΕ, μετά τα γεγονότα της 2ας Φεβρουαρίου, δημιούργησε ένα αίσθημα ισχύος, και κάποιοι νόμισαν ότι ήλθε επιτέλους η ώρα για όλα τα παραπάνω. Δεν επρόκειτο για μία επίθεση εναντίον μου. Ήταν μία επίθεση κατά του "Ελεύθερου Κόσμου", διότι αυτός εκφράζει μία ανεξάρτητη πατριωτική φωνή, δίχως να δεσμεύεται από καμία "κομματική πειθαρχία". Και αυτό φαίνεται δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.

Προφανώς για τους κυρίους αυτούς, δεν επιτρέπεται να υπάρχει ο,τιδήποτε, εάν αυτό δεν κηδεμονεύεται από αυτούς. Και είναι η ίδια η ηθική μου, στην οποία αναφερόμουν πριν που δεν μου επιτρέπει να αντιδράσω μηνύοντας τους αυτουργούς, φυσικούς και ηθικούς. Παρόλα αυτά, οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει οριστικά. Επειδή εσείς επιλέγετε να ζείτε με την εικονική πραγματικότητα εκπομπών σαν αυτή του Βαξεβάνη, ενώ κάποιοι άλλοι ζούνε στην πραγματική ζωή.
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ