2018-10-02 12:06:24
Φωτογραφία για H Εμίλια Κλαρκ δεν είναι πια η Καλίσι και είπε να κάνει την πιο τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή της
Εάν έχετε και εσείς (αναπόφευκτα) ταυτίσει την Emilia Clarke με τον χαρακτήρα της Khaleesi δηλ της Daenerys Targaryen και όπως αυτός αποτυπώνεται στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Game Of Thrones, τότε σας περιμένει μια έκπληξη.

Βασικό χαρακτηριστικό της εξωτερικής εμφάνισης του ρόλου που υποδύεται η Clarke στη σειρά είναι τα ξανθά (σχεδόν λευκά) μαλλιά της και η μακριά κόμη, οι μπούκλες και οι περίτεχνοι κότσοι. Και στη ζωή όμως, διατηρούσε για μεγάλες περιόδους το ίδιο χρώμα μαλλιών με αυτό της ηρωίδας που υποδυόταν αν και τα μαλλιά της ήταν αρκετά πιο κοντά.

Τώρα όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση (γιατί ναι για τις γυναίκες αυτή είναι μια μεγάλη απόφαση όσο «δραματικό» και εάν ακούγεται) και κουρεύτηκε.

Το θέμα όμως δεν είναι ότι απλά κουρεύτηκε αλλά το ίδιο το κούρεμα που επέλεξε και η ανάρτηση που έκανε για να μας θυμίσει πως το νέο της look μοιάζει με αυτό ενός δημοφιλούς ζευγαριού από τα παλιά.


Η Clarke λοιπόν αμέσως μετά το κούρεμα, ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με το πολύ κοντό κουρεμένο μαλλί της και σχολιάζει «Εγώ: Σκέφτομαι όταν η Gwyneth και ο Brad είχαν το ίδιο κούρεμα».

Και για όσους είστε πολύ νέοι για να το θυμάστε ή δεν έχετε καλή μνήμη, να εξηγήσουμε: Ο Brad Pitt και η Gwyneth Paltrow ήταν κάποτε από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και σχεδόν αυτοκόλλητοι. Είχαν επιλέξει λοιπόν να κάνουν και το ίδιο κούρεμα-όπως αυτό της Clarke- και τότε πολλοί είχαν σχολιάσει πως το ζευγάρι δεν ήταν μόνο ερωτευμένο αλλά και ένα εξαιρετικό δείγμα του πόσο μερικά ζευγάρια όταν είναι πολύ καιρό μαζί...αρχίζουν να μοιάζουν και εμφανισιακά.

Το σίγουρο πάντως είναι πως αυτό το κούρεμα πάει στην Clarke (και πήγαινε και στον Pitt) πολύ περισσότερο απ′ ότι πήγαινε στην Paltrow.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ