2018-10-02 12:14:07
Φωτογραφία για Σοβαρή επιδείνωση της υγείας του παιδιού που τυλίχθηκε με το κορδόνι της κουρτίνας
Σε πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το αγόρι ηλικίας 2,5 ετών που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο από την περασμένη Τετάρτη.

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η διοικήτρια του νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το παιδί είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, παραμένει σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής του λειτουργίας και η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σοβαρή επιδείνωση.

 

Το αγόρι, ηλικίας 2,5 ετών, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων (ΜΕΘ) του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου εισήχθη με τη διάγνωση "απαγχονισμός/ κατάσταση μετά αναταχθείσα καρδιακή ανακοπή".

 

Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι έπαθε ανακοπή όταν ο λαιμός του τυλίχθηκε με κορδόνι κουρτίνας την ώρα που έπαιζε. Όταν συγγενής του το είδε πεσμένο στο έδαφος κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να το επαναφέρουν και διεκομίσθη αρχικά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στη συνέχεια στην εντατική παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, όπου παραμένει.

 

Πηγή: ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ