2018-10-02 17:45:27
Φωτογραφία για Ενημέρωση για νομικές  ενέργειες της ΕΠΛΣ Αττικής σε σχέση με περικοπές των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και Επιδόματος Αδείας
Tης Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων

Σας γνωρίζουμε ότι το Ειρηνοδικείο Αθηνών   με τις υπ΄ αριθμ. 608/2017 και 619/2017 αποφάσεις  του, δικαίωσε αναδρομικά  τους  υπάλληλους του Δήμου Αθηναίων για την διεκδίκηση των Δώρων  Χριστουγέννων, Πάσχα και Επιδόματος Αδείας .

Κατόπιν τούτου η ΕΠΛΣΑΠ έθεσε σε συνεργαζόμενο Νομικό Σύμβουλο η οποία  μας ενημέρωσε ότι για την αναδρομική  διεκδίκηση των εν λόγω δώρων απαιτείται αγωγή και κατοχυρωμένος για τις περικοπές από τα καταργηθέντα επιδόματα είναι μόνο όποιος έχει καταθέσει και εκδικάσει σχετική αγωγή.  Προκειμένου να αποφθεχθεί ο κίνδυνος παραγραφής θα πρέπει το κάθε στέλεχος να καταθέσει ατομικά αγωγή έως την   31-12-2018. Λόγω της επικείμενης παραγραφής, η κατάθεση των σχετικών αγωγών, θα πρέπει να έχει γίνει και ολοκληρωθεί ΑΜΕΣΑ και συνεπώς, θα πρέπει να μεριμνήσετε για την ΕΓΚΑΙΡΗ προς εμάς αποστολή των δικαιολογητικών σας, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018.


Η συνολική διεκδίκηση δύναται να υπερβαίνει το ποσό των 5.000 ευρώ (πλέον τόκων) για τα 2 (δύο) προηγούμενα έτη .

Σας παραθέτουμε τα σχετικά έντυπα στο limenikos.gr (ατομικά στοιχεία ,εξουσιοδότηση , εργολαβικό δίκης )  , η συμπλήρωση των οποίων απαιτείται προκειμένου να ξεκινήσει και να διευκολυνθεί η συνεργασία με τον Νομικό Σύμβουλο , για όσους συναδέλφους επιθυμούν να επιλέξουν για το σκοπό αυτό.

Η Ένωση μας  προς υποβοήθηση όλων συναδέλφων που επιθυμούν να ασκήσουν αγωγή παραμένει  στη διάθεση για  οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.               

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ