2018-10-02 17:30:19
Φωτογραφία για Αυτό το κορίτσι έχει το πιο... τρομοκρατικό όνομα που θα μπορούσε - Διαβάστε ποιο είναι αυτό
Μια αλλόκοτη ιστορία εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της δράσης της εξτρεμιστικής οργάνωσης ISIS, η οποία σκορπάει τον τρόμο στους Χριστιανικούς- και όχι μόνο- πληθυσμούς της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η επωνυμία ISIS ταυτίστηκε με αποκεφαλισμούς, βασανισμούς, πόνο, ξεριζωμό, δάκρυα, φόνους, εξευτελισμούς και τόσα άλλα. Πως μπορεί να αισθάνεται όμως κάποιος που φέρει το ίδιο όνομα;

Στην Αυστραλία μια οικογένεια ζητάει από την παγκόσμια κοινότητα να σταματήσει να αναφέρεται στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ως ISIS για να αποφεύγεται η σύγχυση με την οκτάχρονη κόρη τους!

Οι Frank και Sheridan Leskien από το Bexley στην νότια πλευρά του Σίδνεϊ έδωσαν στην κόρη τους το όνομα Isis, από την Αιγύπτια θεά που απεικονίζεται ως πρότυπο συζύγου και μητέρας, και είναι η προστάτιδα της φύσης και της μαγείας.

Εσχάτως το όνομα έχει ταυτιστεί με την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας (ISIS), οργάνωση που έχει αναλάβει την ευθύνη για τον αποκεφαλισμό Αμερικανών και Βρετανών υπηκόων και μάλισταστην κάμερα.

Οι γονείς του κοριτσιού κάνουν έκκληση στα μέσα ενημέρωσης και στο κοινό να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα αυτό για την συγκεκριμένη ομάδα εκφοβισμού πριν επέλθει κάποια σοβαρή ψυχολογική βλάβη σε κάποια από τις«δεκάδες χιλιάδες»των γυναικών που μοιράζονται το ίδιο όνομα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ