2012-06-07 11:21:05
Φωτογραφία για ΤΣΕΚΑΡΕ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟ, ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΛΕΑΝΤΡΟ Ο ΣΤΟΡΚ
Οι Νέοι του Ολυμπιακού πήγαν σχετικά καλά στο τουρνουά της Ουκρανίας όπου έλαβαν μέρος, έχοντας σε δύο αγώνες μία νίκη και μία ήττα, με Σεβαστούπολη και Σαχτάρ Ντόνετσκ αντίστοιχα.

Μάλιστα στον τελικό με τη Σαχτάρ θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρόπαιο, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί αφού προηγήθηκαν στο ματς, αλλά έτσι και αλλιώς αυτό που προήχε στο τουρνουά της Ουκρανίας, ήταν να τσεκάρει ο τεχνικός των Νέων, Μπερντ Στορκ, ορισμένα άλλα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής ζήτησε και πήρε μαζί του στην αποστολή τους παίκτες που ήταν δανεικοί από τον Ολυμπιακό τη χρονιά που ολοκληρώθηκε σε άλλες ομάδες και έτσι έπαιξαν κανονικά στα δύο αυτά παιχνίδια οι Βαλεριάνος, Βάντερσον και Λεάντρο.

Ο Στορκ τσέκαρε τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν ορισμένα καλά πράγματα και μάλιστα ο Βάντερσον ξεχώρισε αρκετά στο δεύτερο ματς των ερυθρόλευκων.

Έτσι ο τεχνικός των Νέων είδε αυτά που ήθελε ενόψει της συνέχειας και του σχεδιασμού του ρόστερ της ομάδας. Άλλωστε οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, Λεάντρο και Βάντερσον, δεν αποκλείεται να μείνουν στο τμήμα Κ20 από τη στιγμή που μπορούν κανονικά να αγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη με τους Νέους, αφού είναι γεννημένοι το 1994! Το μόνο θέμα που προκύπτει είναι πως θα πρέπει να υπάρξουν θέσεις ξένων από το ρόστερ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Καλομοίρα περιμένει....
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Καλομοίρα περιμένει....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ