2018-10-03 19:43:49
Φωτογραφία για Σπαραγμός στην Κάτω Μακρυνού από τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας Αλέκας Τσιλιγιάννη στα Χανιά της Κρήτης -«Να πέσει φως στα αίτια» -Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα στο προφίλ του άτυχου κοριτσιού
      

             Σπαραγμός και οδυρμός. Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για να περιγραφεί ο ανείπωτος πόνος των οικείων και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας για τον θάνατο της Αλέκας Τσιλιγιάννη, του 22χρονου κοριτσιού από την Κάτω Μακρινού, που «έφυγε» σήμερα μετά από 15νθημερη μάχη για να κρατηθεί  στη ζωή.

        Από την 20η Σεπτεμβρίου που βρέθηκε αναίσθητη στο ασανσέρ ξενοδοχείου των Χανιών , όπου έκανε την πρακτική της, μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και όλοι ελπίζανε σε ένα θαύμα. Αυτό δεν έγινε και το πανέμορφο κορίτσι άνοιξε φτερά για τη γειτονιά των αγγέλων....        Τα αίτια που έφεραν την 22χρονη σε κωματώδη κατάσταση αποτελούν ακόμη αντικείμενο προανάκρισης της Αστυνομίας και αναμένεται και το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής. Το θέμα παρακολουθεί και η Επιθεώρηση Εργασίας ενώ το Εργατικό Κέντρο Χανίων εκφράζει τη θλίψη του και ζητά να πέσει φως στα ακριβή αίτια.


Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Χανίων και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων εκφράζουν την θλίψη τους έπειτα από την είδηση του θανάτου της 22χρονης συναδέλφισσας που έδινε μάχη για την ζωή της μετά από ανακοπή που υπέστη σε ασανσέρ ξενοδοχείου στο Ακρωτήρι όπου έκανε την πρακτική της.

Αναμένουμε από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της κοπέλας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα στο προφίλ του άτυχου κοριτσιού:

https://www.agrinionews.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην πρώτη θέση...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην πρώτη θέση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ