2018-10-06 08:10:19
Φωτογραφία για «Κανένας δεν μου έδινε σημασία στο τμήμα»: Γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει ο άνδρας στην Ομόνοια
«…Δύο ημέρες τώρα πηγαινοέρχομαι στο τμήμα της Ομόνοιας για να τους πω ότι μου έκλεψαν το πορτοφόλι με όλα μου τα χαρτιά. Κανένας, όμως, δεν μου έδινε

σημασία. Αγανάκτησα με την αδιαφορία και ανέβηκα εδώ πάνω μήπως και μου δώσει κάποιος λίγη σημασία». Αυτό επαναλάμβανε συνεχώς ο άνδρας, ο οποίος από νωρίς το μεσημέρι είχε ανέβει σε γλυπτό στην Ομόνοια και απειλούσε να αυτοκτονήσει, στον αστυνομικό που είχε δεθεί με τον ειδικό ιμάντα μαζί του. 

Όπως επανέλαβε πολλές φορές ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι τοξικομανής, χτες το πρωί του έκλεψαν το πορτοφόλι, που είχε μέσα όλα του τα χαρτιά.

Υποστηρίζει ότι πήγε στο τμήμα της Ομόνοιας για να το καταγγείλει και λόγω φόρτου εργασίας εκείνοι του ζήτησαν να πάει πάλι σήμερα το πρωί.

Και σήμερα το πρωί, όμως, όταν πήγε στο τμήμα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, οι υπεύθυνοι δεν ασχολήθηκαν μαζί του, λέγοντας ότι έχουν δουλειά, καθώς είχαν φτάσει στο τμήμα αρκετές προσαγωγές.


Ο άνδρας άρχισε να διαμαρτύρεται, χωρίς, όμως, κανένα αποτέλεσμα. Όπως είπε, δεν άντεξε να μην του δίνουν καμία σημασία και ανέβηκε στο γλυπτό για να διαμαρτυρηθεί και επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί μαζί του.

Στο σημείο δεν πήγαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και τελικά τον έπεισε να κατέβει με ασφάλεια ο αστυνομικός διευθυντής Ηλίας Αλεβιζόπουλος, ο οποίος ανέβηκε στο γερανοφόρο όχημα της πυροσβεστικής και μετά από διάλογο που είχε με τον άνδρα για πάνω από δύο ώρες, τον έπεισε να κατέβει με ασφάλεια.

Αυτή την ώρα, έχει μεταφερθεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο Ελπίς, ενώ αστυνομικοί θα του πάρουν κατάθεση σε συνεννόηση με τους γιατρούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο εγκλεισμού του άνδρα.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr
_ br />
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ