2018-10-06 14:32:10
Φωτογραφία για Το μυστικό που κάνει τις πατάτες των McDonald's τόσο... απίστευτες
Μπορεί να έχει πολλά συντηρητικά, όμως ένα είναι που κάνει την διαφορά και τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Μπορεί με τα μπεργκαράδικα όλων των ειδών που έχουν ανοίξει σε όλη την Ελλάδα, τα McDonald's να είναι κάπως ξεπερασμένα και πολύ... λίγα σε επίπεδο γεύσης, όμως υπάρχει ένα πράγμα στο menu τους που θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή.

Αυτό δεν είναι κάποιο χάμπουργκερ, αλλά οι τηγανιτές πατάτες... Αυτές οι πατάτες ποτέ δεν είναι αρκετές και ποτέ δεν περισσεύουν, καθώς πάντα λαδώνεις στο χέρι σου για να φτάσει μέχρι τον πάτο της χάρτινης θήκης που μπαίνουν με την ελπίδα να έχουν μείνει μερικές ακόμα.

Τι είναι όμως αυτό που τις κάνεις τόσο ξεχωριστές, με αποτέλεσμα πάντα να θέλεις μία μερίδα ακόμα. Σίγουρα παίζουν ρόλο τα συντηρητικά που έχουν, όμως το μυστικό κρύβεται αλλού.

Είναι το μοσχαρίσιο λίπος που υπάρχει μεταξύ των συστατικών του και τις κάνεις τόσο καλές, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι και υγιεινές.

Το... κουφό στην όλη υπόθεση, είναι το συστατικό αυτό προέκυψε κατά λάθος, καθώς στα πρώτα βήματα της αλυσίδας, η εταιρία που την προμήθευε με πατάτες δεν μπορούσε για οικονομικούς λόγους να υδρογονώσει το λάδι και έτσι δοκίμασε να προσθέσει μοσχαρίσιο λίπος.

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί μία υπέροχη γεύση που έχει μείνει μέχρι σήμερα, έστω και αν υπάρχουν κάποιες αλλαγές μετά από υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ