2018-10-06 20:37:00
Φωτογραφία για Αυτόματη συμπλήρωση κωδικών πρόσβασης στο Apple TV και πώς να εισάγετε γρήγορα έναν κωδικό πρόσβασης από το iPhone στην κονσόλα
Με την κυκλοφορία του iOS 12, το κινητό λειτουργικό σύστημα της Apple διαθέτει ενημερωμένη λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης κωδικού πρόσβασης. Τώρα οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με τις εφαρμογές και τους ιστότοπους πολύ πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Ωστόσο, οι αλλαγές δεν τελειώνουν εκεί. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης κωδικού πρόσβασης, οι χρήστες του TVOS 12 μπορούν να συνδεθούν με τις εφαρμογές Apple TV απευθείας από το iPhone ή το iPad τους. Παρακάτω θα σας πούμε πώς να το κάνετε αυτό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης κωδικού πρόσβασης στο Apple TV

 Εάν, για παράδειγμα, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το Apple ID ή σε εφαρμογές που απαιτούν εξουσιοδότηση στο media player της Apple TV, η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης κωδικού πρόσβασης θα σας βοηθήσει.


Στο Apple TV, ανοίξτε την οθόνη όπου πρέπει να εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης.

Στο iPhone ή το iPad, θα εμφανιστεί μια αντίστοιχη ειδοποίηση στο πάνω μέρος της οθόνης ή στην οθόνη κλειδώματος.

 3. Επιλέξτε την ειδοποίηση και ανοίξτε το πληκτρολόγιο για να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

4. Επιλέξτε τις προτεινόμενες πληροφορίες λογαριασμού στον πίνακα γρήγορης κλήσης QuickType ή κάντε κλικ στο εικονίδιο πλήκτρου για να πάρετε μια πλήρη λίστα κωδικών πρόσβασης για την υπηρεσία που ανοίγει. Εάν χρειάζεται, πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης ή χρησιμοποιήστε ένα αναγνωριστικό αφής ή αναγνωριστικό προσώπου. Ο κωδικός πρόσβασης θα εμφανιστεί αυτόματα στην εφαρμογή στο Apple TV.

Εάν η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης κωδικού πρόσβασης στη συσκευή σας λειτουργεί ταυτόχρονα με το Keychain in iCloud και με έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης τρίτου μέρους, θα πρέπει να καθορίσετε ποια από τις δύο εφαρμογές θα χρησιμοποιήσετε.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ