2018-10-07 10:20:26
Φωτογραφία για Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στο Σόι!
Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε κάποιες από τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Το σόι σου».

Πάμε λοιπόν σε όσα θα δούμε φέτος. Έρχεται κάποια αλλαγή στη ζωή της Λυδίας και του Σάββα;

Όχι, δεν θα δούμε κάποια συγκλονιστική ανατροπή. Αυτό βέβαια που έρχεται στη σειρά είναι ένα καινούργιο μωρό. Το μωράκι του «Διονύση» (Σόλων Τσούνης) και της «Αλίνας» (Γωγώ Καρτσάνα). Αυτό θα αλλάξει λοιπόν τις ιστορίες. Έχω να σου πω επίσης πως η φετινή πρεμιέρα της σειράς θα γίνει με δύο πολύ ωραία επεισόδια. Για εμάς επειδή τα γυρίσματα ήταν εξωτερικά ήταν πολύ απαιτητικά, αλλά για τους τηλεθεατές θα είναι απολαυστικά.

Μιλάς για τα γυρίσματα στην Πάρνηθα Σωστά. Θα δούμε λοιπόν πώς πέρασε το περιπετειώδες καλοκαίρι. Έχουμε χαθεί λοιπόν, ψάχνουμε τρόπο να φύγουμε μέσα από το δάσος και θα δούμε μέσα από διάφορα ευτράπελα πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Τα γυρίσματα είχαν πολλή πλάκα, αλλά ταυτόχρονα ήταν και κουραστικά. Σε αυτές τις σκηνές είμαστε σχεδόν όλοι. Ξεκινούσαμε στις 6 το πρωί και τελειώναμε δώδεκα ώρες αργότερα. Ήταν ημέρες που είχε ντάλα ήλιο και ζέστη και άλλες κρύο, ακόμα και βροχή. Πάντα όμως είναι ωραία τα εξωτερικά γυρίσματα.


Μια και το ανέφερες, θα ήθελα λίγο να μου αποκαλύψεις τι θα γίνει μετά τον ξαφνικό γάμο του Διονύση και της Αλίνας λόγω εγκυμοσύνης. Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους;

Θα δούμε τις δυσκολίες και τις περιπέτειες του ζευγαριού λίγο αργότερα, αφού γεννηθεί το μωρό. Αλλάζουν τα πράγματα λοιπόν με την έλευση του μωρού. Κατ' αρχάς θα θελήσουν να φύγουν από το πατρικό σπίτι και να μείνουν μόνοι τους».

Πηγή: Περιοδικό "TV Έθνος"

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ