2018-10-07 23:08:10
Φωτογραφία για 7η εθελοντική αιμοδοσία στα Ψαχνά - Δείτε την ανακοίνωση!
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Αιμοδοσίας Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίωv:

«Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πράξη δωρεάς προς τον συνάνθρωπο που υποφέρει

Το να είναι κανείς Εθελοντής Αιμοδότης είναι σημαντικό , γιατί η μονάδα που θα προσφέρει , θα σώσει μια ΖΩΗ. Ως μέλη της κοινωνίας είναι ευθύνη μας να είμαστε Εθελοντές Αιμοδότες, γιατί δυστυχώς στη χώρα μας η έλλειψη και η ανεπάρκεια του είναι μια υπαρκτή κατάσταση. 

Μόνο με την τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία υπάρχει πάντα διαθέσιμο και ασφαλές αίμα για όποιον το χρειάζεται. Με γνωμονα τη ζωή και τον εθελοντισμό μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα , έχοντας ως μοναδικό σκοπό να αμβλυνουμε σημαντικά το πρόβλημα της έλλειψης αίματος με :

 

- Την σωστή ενημέρωση

- Την σωστή διαδικασία

- Την σωστή διάθεση και προθυμία .


 

Να αναπτύξουμε τον θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας , αποδεικνύοντας την αλληλεγγυη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, κάνοντας την στάση κι επιλογή ζωής , γιατί η ζωή είναι ένας αγώνας και χρειάζεται στήριξη και υποστήριξη .

 

Στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων η προσπάθεια έχει ξεκινήσει δυναμικά και έτσι μόνο πρέπει να συνεχιστεί !!!!

 

Ξεκινήσαμε λίγοι , γίναμε περισσότεροι , γίναμε ακόμα πιο πολλοί , φτάσαμε τις δύο εκατοντάδες και η ελπίδα να γίνουμε πολλές εκάτοντάδες υπάρχει δυνατή μέσα στη καρδιά μας !!!

 

Σας προσκαλούμε λοιπόν γι ακόμη μια φορά ....εσάς τους Αιμοδότες, τους γνωστούς και τους φίλους σας , τους πολίτες του Δήμου αλλά και όλους τους πολίτες, να συμμετέχετε στην

7η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στο Γυμνάσιο Ψαχνών , απο τις 9:00 π.μ εως τις 14:00 μ.μ.

 

Γιατί τελικά :

 

Ήρωας δεν γίνεσαι μόνο όταν δίνεις το αίμα σου για την πατρίδα ....

 

Ήρωας γίνεσαι κι όταν δίνεις λίγο απο το αίμα σου για τον συνάνθρωπο !!! Σας περιμένουμε ....»
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ