2018-10-09 23:37:28
Φωτογραφία για Ο αερόσακος έκρυβε 30.000 ευρώ σε πλαστά των 50
Διαπιστώθηκε ότι έλειπε ο αερόσακος που βρίσκεται στο τιμόνι και η κενή θέση του, όπως και το ταμπλό στο σημείο όπου βρίσκεται το ηχοσύστημα, έκρυβαν τα σκοτεινά μυστικά του οδηγού

Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών έκανε τη δουλειά του ξετρυπώνοντας τα ναρκωτικά και τα σύνεργα για την χρήση τους που είχε στην τσέπη του παντελονιού του ένας 31χρονος αλλοδαπός, αλλά η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε όταν έγινε φύλλο και φτερό το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο θα διέφευγε στην Ιταλία.

Αφού πρώτα βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης βάρους 1,6 του γραμμαρίου, μία γυάλινη πίπα για την χρήση ναρκωτικών και ένα καλαμάκι με υπολείμματα ηρωίνης, το όχημα ερευνήθηκε εξονυχιστικά στην πύλη εισόδου του Νότιου Λιμένα Πατρών, όπου επρόκειτο να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής προς την Ανκόνα. Σύντομα διαπιστώθηκε ότι έλειπε ο αερόσακος που βρίσκεται στο τιμόνι και η κενή θέση του, όπως και το ταμπλό στο σημείο όπου βρίσκεται το ηχοσύστημα, έκρυβαν τα σκοτεινά μυστικά του οδηγού.

Εκεί, βρέθηκαν κρυμμένα 597 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ ονομαστικής αξίας 29.850 ευρώ, τα οποία ο 31χρονος σκόπευε να μεταφέρει στην Ιταλία και να τα ρίξει στην αγορά! Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα του δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραχάραξη και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ