2012-06-07 17:39:09
Φωτογραφία για Ο Φερέιρα αυτοπροτάθηκε στον Ολυμπιακό!
Φοβερά πράγματα συμβαίνουν κύριες και κύριοι και ο ispired είναι εδώ για να τα αποκαλύπτει και να τα σχολιάζει! Η είδηση λοιπόν είναι η εξής: ο 66χρονος προπονητής Ζεσουάλδο Φερέϊρα που όλη την περυσινή σεζόν μείωνε συνεχώς την πορεία του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση του τίτλου, με δηλώσεις και σχόλια περί διαιτησίας και άλλων φαιδρών τοποθετήσεων, αυτοπροτάθηκε μέσω του μάνατζερ του (σ.σ. λέτε να είναι ο περίφημος Ζόρζε Μέντες;) στον Ολυμπιακό!!!!!!!!!!

Ναι , ναι… Κλείστε το στόμα σας τώρα!

Και το ξαναγράφω για να το εμπεδώσετε! Ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα πριν απο λίγες ημέρες αυτοπροτάθηκε στον Ολυμπιακό και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Βλέποντας ο Πορτογάλος τεχνικός οτι ο Ολυμπιακός δεν έχει καταλήξει ακόμα σε προπονητή, πριν προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Ζαρντίμ, προσπάθησε να βρει «γέφυρα» επικοινωνίας με την διοίκηση των πρωταθλητών, μέσω πάντα του μάνατζέρ του για να γίνει αυτός ο διάδοχος του Βαλβέρδε στον πάγκο των Πειραιωτών!


Όσες διαψεύσεις και να κάνει ο Φερέιρα με τον μάνατζέρ του , μόλις ενημερωθούν για το θέμα αυτό, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο θέμα υφίσταται, όπως γνωρίζουν πολύ καλά επίσης ότι μόλις έγινε γνωστή η επιθυμία του στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, τα γέλια ακούστηκαν απο την πλατεία Αλεξάνδρας μέχρι την Παιανία Και έρχομαι εγώ τώρα και αναρωτιέμαι; γιατί αυτό που με πειράζει δεν είναι ότι ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό και ως επαγγελματίας διαπίστωσε οτι δεν μπορούσε ή δεν μπορεί αυτή η ομάδα να του παρέχει όλα όσα ο ίδιος θέλει για να κάνει την ομάδα που ο ίδιος επιθυμεί, με αποτέλεσμα ο μανατζέρ του να τον προτείνει στον αιώνιο αντίπαλο, αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι είναι το πως είναι δυνατόν να αυτοπροτείνεσαι προπονητής σε μία ομάδα που όλη την χρονιά έλεγες τα χειρότερα γι αυτήν! Πως είναι δυνατόν αυτό;

Η απάντηση κάποια στιγμή μπορεί να έρθει μόνο απο τον 66χρονο Πορτογάλο τεχνικό…

Υ.Γ. Οτι καλύτερο στην Εθνική μας ομάδα στην προσπάθεια που ξεκινάει στα γήπεδα της Πολωνίας!

katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ