2012-06-07 19:05:31
Φωτογραφία για Ο. ΜΠΛΑΧΙΝ: Μας δηλητηρίασαν
Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Όλεγκ Μπλαχίν, πως η ήττα της Ουκρανίας από την Τουρκία με σκορ 2-0 στο τελευταίο φιλικό πριν το Euro 2012, οφείλεται σε δηλητηρίαση των ποδοσφαιριστών του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Bild" ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας κατηγορεί τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας του.

Η απόδοση της εθνικής Ουκρανίας στο φιλικό με αντίπαλο την Τουρκία ήταν απογοητευτική. Η ήττα με σλορ 2-0 ήρθε φυσιολογικά και μαζί ήρθαν και οι δριμύτατες κριτικές για τον Όλεγκ Μπλαχίν. Σύμφωνα, πάντως, με τον Ουκρανό προπονητή, υπάρχει εξήγηση για την κακή απόδοση της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση και υπεύθυνοι είναι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, όπου κατέλυσε η ομάδα.

Με δηλώσεις του στην "Bild", ο Μπλαχίν εξηγεί πως 10 ποδοσφαιριστές του παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Αυτό τον ανάγκασε σε δραστικές αλλαγές στην ενδεκάδα και το σύστημα, κάτι που επηρέασε την απόδοση της ομάδας. Αναφέρει, μάλιστα, πως όσοι έπαιξαν, αντιμετώπισαν γαστρεντερικά προβλήματα.


Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο Ίγκολσταντ. Αρνήθηκε κάθε ευθύνη, τονίζοντας πως οι Ουκρανοί είχαν μαζί τους δύο μάγειρες, καθώς και έναν τρίτο, Ιταλό, που είναι «ειδικός» στην παρασκευή ζυμαρικών. Συνεπώς δεν μπορεί να είναι εκείνοι οι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν στους ποδοσφαιριστές. Προσθέτουν, μάλιστα, πως κανείς από τους υπόλοιπους πελάτες δεν παραπονέθηκε και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Την επόμενη φορά να πας εσύ !
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Την επόμενη φορά να πας εσύ !
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ