2012-06-07 20:34:33
Φωτογραφία για Ο... ευλογημένος «Λύμπε»
Αφού χαρακτήρισε τον εαυτό του ευλογημένο, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επισήμανε πως η συμμετοχή του στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσει την καριέρα του.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει δηλώσει από την αρχή της χρονιάς πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και όπως τόνισε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου η συμμετοχή του στο Euro είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του ευλογημένο.

Αρχικά ο Λύμπε ανέφερε: «Θεωρώ πραγματικά ότι είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Θεωρώ ότι είναι ευλογία που στο τελείωμα της καριέρας μου βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Νομίζω πως η μίξη νεαρών παικτών με έμπειρους είναι το ιδανικότερο για μία ομάδα».

Για το ότι θεωρούν οίκτο οι αντίπαλοι: «Όταν η ομάδα συμμετέχει στο EURO. Δεν μπορούμε να μιλάμε για οίκτο. Δεν μπορούμε να μιλάμε έτσι. Θα το δούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα: «Όπως είπα και πριν είναι. Η ζωή δεν πρέπει να λες ποτέ. Όσον αφορά το να χάσουμε για μένα έχει σημασία το αυριανό παιχνίδι. Να έχομε μία καλή εικόνα, κυριολεκτικά μετ τα 90 λεπτά, να έχουμε ιδρώσει τη φανέλα και να μην μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας».

Για το αν το απολαμβάνουν: «Είναι πραγματικότητα. Δεν το ασπάζομαι τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή. 50 χιλιάδες Πολωνοί πάνε για να κερδίσει η ομάδα τους και θεωρούν ότι θα νικήσουν».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ