2012-06-09 08:32:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλει για αδιαφορία της αστυνομίας
Δουλεύω στο κέντρο λίγο πιο κάτω απο το ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους. Στις11.30 κατέβαινα για δουλειά και στην Στουρνάρη και Τζώρτζ βλέπω κόσμο μαζεμένο αστυνομία και έναν άνθρωπο πεσμένο στο πεζοδρόμιο χτυπημένο με ξύλα και πέτρες.Λίγο πιο πάνω μια ομάδα μάλλον απο το Αφγανιστάν έτρεχε προς την πλατεία αλλά το θεώρησα τυχαίο.

Στρίβοντας Χαλκοκονδύλη μηχανές του ΕΚΑΒ αστυνομία κόσμος και ενας άνθρωπος παλι απο Αφγανισταν μαχαιρωμένος στο πεζοδρομιο.

Κάθε πρωί μεσημέρι και απόγευμα μαύροι σε ομάδα των 5-6 ανεβαίνουν την Ιπποκράτους και απο πίσω τρέχουν οι ναρκωμανείς παρακαλώντας για την δόση τους.Η διακίνηση φυσικά γίνεται χωρίς να κρατιούνται ούτε τα τυπικά προσχήματα.

Έχουμε πάρει την αστυνομία πολλές φορές και λένε οτι θα στείλουν περιπολικό και όταν θα έρθει αν έρθει με 2 ώρες καθηστέρηση το πανηγύρι εχει τελειώσει.Σε εκκλήσεις μας να έρθουν οι ομάδες ΔΙΑΣ που ειναι 20 μέτρα πιο πάνω και φυλάνε το ΠΑΣΟΚ η απάντηση είναι η ίδια οτι θα έρθει περιπολίκο

Τα συμπεράσματα δικά σας .

Υ.Γ.

Στο κέντρο δουλεύω 18 χρόνια τέτοια χάλια δεν είχαμε ποτέ

Το ΠΑΣΟΚ και φυσικα τον Βουλγαρακη (μεσοτοιχεια τα γραφεια τους) τους φυλάνε ΜΑΤ μηχανες ΔΙΑΣ και αστυνομικοί με πολιτικά

Ας μην υπαρχει η απορία σε κανένα για τα ποσοστά παρατάξεων που υποστηρίζουν ακραίες θέσεις

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ