2012-06-09 11:45:04
Φωτογραφία για Πιθανό το νυστέρι για Λέτο!
Το πρόγραμμα στο κέντρο αποθεραπείας στη Μπολόνια συνεχίζεται για τον Σεμπάστιαν Λέτο, ωστόσο οι πόνοι στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει και δεν πρέπει να αποκλειστεί η λύση του χειρουργείου, την οποία προκρίνουν οι Ιταλοί γιατροί που τον παρακολουθούν!

Το ιατρικό επιτελείο του κέντρου αποκατάστασης στη Μπολόνια είχε συνομιλία με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα, τον οποίο ενημέρωσε ότι παρά την εντατική δουλειά στον Αργεντινό, οι πόνοι στο γόνατό του συνεχίζονται! Στη συνομιλία τους με τον Έλληνα ορθοπεδικό, εξέφρασαν το φόβο τους ότι ακόμα κι αν ο πόνος υποχωρήσει, αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί χειρουργικά είναι πιθανόν να επανέλθει και να κάνει τα πράγματα χειρότερα! Η τελική εισήγησή τους λοιπόν, πιθανότατα θα είναι το... νυστέρι.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονο προβληματισμό στον Παναθηναϊκό και ο Κουλουμέντας ετοιμάζει... βαλίτσες για Ιταλία, προκειμένου να συναντηθεί από κοντά με τους θεράποντες ιατρούς του Σέμπα, να δει και τον ίδιο τον παίκτη και να αναλύσει όλα τα δεδομένα. Σημαντικό ρόλο παίζει και το τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος προς το παρόν δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπει στο χειρουργείο.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ